Champions League: Πέντε εισιτήρια για τους ομίλους

Τρίτη, 24 Αυγούστου 2010 14:16

Η Βέρντερ μετά το 3-1 στην Γερμανία, πηγαίνει πιο σίγουρη στην Ιταλία για τον επαναληπτικό με τη Σαμπντόρια, θέλει, όμως, να ανασκευάσει την άσχημη εικόνα της έπειτα την βαριά ήττα 4-1 από την Χόφενχαϊμ στη Μπουντεσλίγκα, μόλις το περασμένο Σάββατο.

A- A A+

Τα πρώτα πέντε ζευγάρια των play off του Champions League ολοκληρώνονται απόψε με τους νικητές να παίρνουν το εισιτήριο για τους χρυσοφόρους ομίλους και τους ηττημένους να πρέπει να αποδεχθούν τη συμμετοχή τους στο πιο ταπεινό Europa League.

Ανοιχτά, πάντως, παραμένουν σχεδόν όλα τα ενδεχόμενα, αφού μετά τα πρώτα ματς μόνο η Χάποελ κατάφερε να πάρει σαφές προβάδισμα, επικρατώντας με 3-2 της Σάλτσμπουργκ στην Αυστρία.

Το αμέσως καλύτερο αποτέλεσμα έχει να υπερασπισθεί η Βέρντερ, η οποία στο παιχνίδι της Βρέμης βγήκε νικήτρια της Σαμπντόρια με 3-1. Οι Ιταλοί θέλουν να επιστρέψουν για πρώτη φορά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση στη «γηραιά» ήπειρο από το 1992 -όταν και βρέθηκαν στον τελικό, όπου ηττήθηκαν από τη Μπαρτσελόνα-, όμως θα πρέπει να σκοράρουν τουλάχιστον δυο φορές στην έδρα τους και να μη δεχθούν κανένα γκολ. Αυτό εν τέλει ίσως να μην είναι και τόσο δύσκολο, αν αναλογιστεί κανείς πως η Βέρντερ μόλις το περασμένο Σάββατο ηττήθηκε με το βαρύ 4-1 από την Χόφενχαϊμ στη Μπουντεσλίγκα.

Στις άλλες αναμετρήσεις της ημέρας, μικρό προβάδισμα διατηρούν οι Βασιλεία και Μπράγκα, οι οποίες επικράτησαν στα πρώτα ματς με το ίδιο σκορ (1-0) των Σερίφ Τίρασπολ και Σεβίλλης αντίστοιχα.

¶ντερλεχτ και Παρτιζάν ήρθαν ισόπαλες με 2-2 στο πρώτο παιχνίδι στο Βελιγράδι και πλέον οι Βέλγοι έχουν υπέρ τους το πλεονέκτημα της έδρας.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις