Πρόγνωση καιρού

Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2002 07:01
A- A A+

Αραιές νεφώσει προβλέπει για σήμερα σε όλη τη χώρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) που βαθμιαία στα δυτικά θα αυξηθούν και το βράδυ θα βρέξει. Τις πρωϊνές ώρες κατά τόπους θα σημειωθούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και αργότερα στο Ιόνιο ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 06 έως 18 βαθμούς, στα δυτικά από 11 έως 20 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Παρασκευή προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και πιθανώς τοπικές καταιγίδες μικρής διάρκειας αρχικά στα δυτικά και αργότερα στην υπόλοιπη χώρα. Από το απόγευμα όμως και από τα δυτικά ο καιρός θα αρχίσει να βελτιώνεται. Οι ανεμοι θα πνέουν νότιοι μέτριοι και στα πελάγη ισχυροί στρεφόμενοι αργότερα από τα δυτικά σε δυτικούς βορειοδυτικού με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Σήμερα στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις που το βράδυ θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς και το βράδυ μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις. Το πρωϊ θα σημειωθεί ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή