ΑΕΚ: Σφραγίζει την πρόκριση χωρίς έδρα και φιλάθλους

Πέμπτη, 26 Αυγούστου 2010 11:15
A- A A+

Να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά από όσα συνέβησαν με το θέμα της έδρας θα επιδιώξει η ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης) κόντρα στη Νταντί Γιουνάιτεντ (21:00, NovaSports 1) για το Γιουρόπα Λιγκ.

Η «Ένωση» βρίσκεται με το ένα πόδι στους ομίλους της διοργάνωσης μετά το 1-0 στη Σκωτία και θέλει να διπλασιάσει τις νίκες της απέναντι στη Νταντί. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1.

Κάτω από τα δοκάρια θα πάρει θέση ο Σάχα, ο οποίος θα έχει κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Γιάχιτς και Μανωλά. Δεξιά θα αγωνιστεί ο Γεωργέας και αριστερά ο Λαγός. Σε ρόλο ανασταλτικού μέσου θα αγωνιστούν οι Καφές και Μάκος, δεξιά θα παίξει ο Λεονάρντο και αριστερά ο Σκόκο. Ο Λυμπερόπουλος θα έχει ελεύθερο ρόλο στο κέντρο πίσω από τον Τζιμπούρ.

Από την άλλη πλευρά ο Πίτερ Χιούστον θα παρατάξει την Νταντί με σύστημα 4-4-2. Μια πιθανή ενδεκάδα αποτελείται από τους Πέρνις, Κένεθ, Γουότσον, Ντίλον, Ντίξον, Ρόμπερτσον, Μπουαμπέν, Γκουντγουίλι, Γκομίς και Ντεϊλι.

Μετά την Νταντί ο αμυντικός

Η πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ προέχει αυτή τη στιγμή για την ΑΕΚ προκειμένου να μπουν χρήματα στα ταμεία της ομάδας. Κάτι τέτοιο θα δώσει μεγαλύτερη ευχέρεια στους ανθρώπους της «Ένωσης» να κινηθούν για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού.

Στην ΑΕΚ περιμένουν τις εξελίξεις στην υπόθεση του Βαγγέλη Μόρα με τις απαιτήσεις της Μπολόνια να είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο για την επιστροφή του Έλληνα αμυντικού στην Ελλάδα. Αν δεν βρεθεί η «χρυσή» τομή η «Ένωση» θα κινηθεί για έναν εκ των Μάρτσιν Γίρανεκ και Κεβ Γιάλενς.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις