Ολυμπιακός: Παρουσιάστηκαν Ουρτάδο, Πάντελιτς, Νέμεθ και Φουστέρ

Πέμπτη, 26 Αυγούστου 2010 16:32
UPD:16:45

Ο Πάντελιτς πήρε το 9, το Ουρτάδο το 30, ο Φουστέρ το 19 και ο Νέμεθ το 29.

A- A A+

Στην επίσημη παρουσίαση των Μοϊσές Ουρτάδο, Μάρκο Πάντελιτς, Κρίστιαν Νέμεθ και Νταβίδ Φουστέρ προχώρησε ο Ολυμπιακός.

Αφού μίλησαν προς τα ΜΜΕ στη συνέχεια φωτογραφήθηκαν με τις φανέλες της νέας τους ομάδα, οι οποίες έφεραν τα ονόματα, αλλά και τα νούμερά τους. Ο Πάντελιτς πήρε το 9, το Ουρτάδο το 30, ο Φουστέρ το 19 και ο Νέμεθ το 29.

Στα γραφεία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, όπου έγινε η εκδήλωση, βρέθηκε και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού που ευχήθηκε και στους τέσσερις καλή επιτυχία.

«Ήταν μεγάλη απόφαση το να αφήσω την ομάδα στην οποία ουσιαστικά μεγάλωσα, αλλά η πρόκληση του Ολυμπιακού ήταν πολύ μεγάλη», σημείωσε ο Ουρτάδο.

Μιλώντας στα Ελληνικά, τα οποία γνωρίζει πολύ καλά καθώς από την ηλικία των 14 μέχρι και τα 18 έμενε στη χώρα μας, ο Πάντελιςτ τόνισε: «Δεν είμαι κανονικός παίκτης. Είμαι ένας παίκτης που ήρθα από την κερκίδα. Είμαστε αδέρφια, διότι προέρχομαι από τον Ερυθρό Αστέρα. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Στόχος να πάρουμε το πρωτάθλημα και να λάβουμε μέρος στο Champions League την επόμενη σεζόν».

«Είχα πρόταση από τον Παναθηναϊκό, αλλά προτίμησα τον Ολυμπιακό», ισχυρίσθηκε ο Νέμεθ.

Τελευταίος από τους ποδοσφαιριστές μίλησε ο Ντέιβιδ Φουστέρ, ο οποίος αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Ερνέστο Βαλβέρδε και για τη θέση που του αρέσει να αγωνίζεται. Γνωρίζω καλά τον Βαλβέρδε, είναι ο άνθρωπος που ενδιαφέρθηκε για εμένα. Η θέση που προτιμώ να παίζω είναι πίσω από τον σέντερ φορ».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε και ο ισχυρός άνδρα του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης. «Περιμένουμε και από τους τέσσερις ποδοσφαιριστές να δείξουνε στο γήπεδο την πραγματική τους αξία», τόνισε.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις