Ν.Τζαβέλα: Δεν νομίζω ότι θα είμαι υποψήφια στην Περιφέρεια

Παρασκευή, 27 Αυγούστου 2010 12:13
UPD:12:20
A- A A+

Στην εκτίμηση ότι δεν θα είναι υποψήφια στην περιφέρεια Αττικής προέβη σε συνέντευξή της στον ρ/σ Real Fm, η ευρωβουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ., Νίκη Τζαβέλα.

Σε κάθε περίπτωση, η κ. Τζαβέλα δήλωσε ότι ως ευρωβουλευτής, θα στηρίξει την υποψηφιότητα του ΛΑ.Ο.Σ. καθώς όπως επεσήμανε, το έργο της τοπικής αυτοδιοίκησης θα είναι πάρα πολύ στενά συνδεδεμένο με τα ευρωπαϊκά (όπως σημείωσε, η υλοποίηση των ευρωπαϊκών προγραμμάτων γίνεται σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης).

Η ευρωβουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ., Νίκη Τζαβέλα.

Στη συνέχεια η ευρωβουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. έθεσε ερωτηματικά για τα κριτήρια επιλογής των υποψηφίων των κομμάτων, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Οι πρόεδροι των κομμάτων δεν κάθονται κάτω να δουν τι πρόκειται να κάνει αυτός ο περιφερειάρχης, δηλαδή τι καθήκοντα θα έχει... Γιατί μέχρι στιγμής τα ονόματα που ακούμε δεν μπορούν να τα κάνουν... είναι δυνατόν να τα βγάλουν πέρα με τόσο μικρή εμπειρία άσκησης διοίκησης που έχουν»;

Αλλά και οι ψηφοφόροι, όπως παρατήρησε η κ. Τζαβέλα, ψηφίζουν πρόσωπα γιατί τους υποδεικνύει το κόμμα τους να το κάνουν. «Να κάτσουν και οι ψηφοφόροι και να πουν "μπορεί να τα βγάλει πέρα αυτός;". Θα πρέπει να ξεφύγουμε από αυτά. Αλλά και οι πρόεδροι των κομμάτων οφείλουν να δίνουν εξαιρετικές προτάσεις στον ψηφοφόρο», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Η κ. Τζαβέλλα αμφισβήτησε την επιλογή τόσο της κ. Φώφης Γεννηματά από το ΠΑΣΟΚ («Δόξα τω Θεώ το ΠΑΣΟΚ έχει στελέχη τα οποία όταν τα βλέπουμε μας θυμίζουν και το έργο τους», παρατήρησε), όσο και του Βασίλη Κικίλια από τη ΝΔ. «Μπορεί ο Βασίλης ο Κικίλιας, τον οποίο τόσο τον συμπαθώ πραγματικά, να κουμαντάρει την Αττική; Μα τρελαθήκαμε; Δεν έχει στελέχη η ΝΔ;», διερωτήθηκε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή