Στήριξη Γ. Καρατζαφέρη στον Π. Μαντούβαλο

Παρασκευή, 27 Αυγούστου 2010 13:04
A- A A+

Τη στήριξή του στον υποψήφιο δήμαρχο Πειραιά Πέτρο Μαντούβαλο παρείχε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., Γ. Καρατζαφέρης, κατά τη σημερινή τους συνάντηση στα γραφεία του κόμματος.

« Ο κ. Π. Μαντούβαλος είναι η προσωποποίηση του Πειραιά. Έχει την λεβεντιά, την “μπέσα” που έχουν όλοι οι Πειραιώτες. Έχω την αίσθηση ότι στο πρόσωπο του νέου Δημάρχου, ο Πειραιάς θα βρει τον δρόμο του, την αξία του, την αναγνώριση η οποία του πρέπει και του ανήκει», δήλωσε ο κ. Καρατζαφέρης και εκτίμησε πως «η ανεξάρτητη και αδέσμευτη πορεία του συνδυασμού του, θα έχει την καλύτερη τύχη και την επομένη μέρα των εκλογών θα έχουμε ένα καλό Δήμαρχο στον Πειραιά». «Είμαστε κοντά του. Πέτρο καλό βόλι», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Γ. Καρατζαφέρης: Ο Π. Μαντούβαλος είναι η προσωποποίηση του Πειραιά

Γ. Καρατζαφέρης: Ο Π. Μαντούβαλος είναι η προσωποποίηση του Πειραιά

Από την πλευρά του, ο κ. Μαντούβαλος, αφού ευχαρίστηκε τον κ. Καρατζαφέρη για τη στήριξή του, σημείωσε πως «η δική μας επιλογή είναι καθαρά “Πειραιοκεντρική”, ανεξάρτητη και μακριά από σκοπιμότητες, lifestyle επιλογές και όλα τα υπόλοιπα τα οποία απέτυχαν». «Για μένα», υπογράμμισε, «το κόμμα μας είναι ένα και έχει ένα μόνο όνομα. Τον Πειραιά και τους Πειραιώτες».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή