Π.Φασούλας: Δεν παραιτούμαι

Παρασκευή, 27 Αυγούστου 2010 14:26
UPD:15:21
A- A A+

Ο δήμαρχος Πειραιά Παναγιώτης Φασούλας επανέλαβε σήμερα πως δεν παραιτείται της υποψηφιότητάς του για το δήμο, δηλώνοντας ότι αναμένει τις αποφάσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για το χρίσμα στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

«Ο κατήφορος δυστυχώς κάποιων "δημοσιογράφων" των blog συνεχίζεται. Αφού μέχρι τώρα κανένα από τα "κατευθυνόμενα ρεπορτάζ" τους δεν επιβεβαιώθηκαν, ανακάλυψαν σήμερα, σενάρια τηλεφωνικής επικοινωνίας του Δημάρχου Πειραιά κ. Παναγιώτη Φασούλα με κορυφαίο στέλεχος της κυβέρνησης, περί ανακοίνωσης παραίτησης του», σημειώνεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση του δήμου Πειραιά.

Στην ανακοίνωση ξεκαθαρίζεται ότι ο δήμαρχος Πειραιά δεν παραιτείται και περιμένει τις αποφάσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, σεβόμενος τον πειραϊκό λαό και τις καταστατικές διαδικασίες του Κινήματος.

Από την πλευρά του, ο ίδιος ο κ. Φασούλας σε δηλώσεις του στο δημοτικό ραδιοφωνικό σταθό Κανάλι 1, έκανε λόγο για επίθεση λάσπης σε βάρος του, «ότι σήμερα παραιτούμαι, αύριο παραιτούμαι, μεθαύριο παραιτούμαι κλπ».

«Θέλω να δηλώσω ξεκάθαρα ότι ούτε ήταν ποτέ στις προθέσεις μου, ούτε το συζήτησα με κανέναν κι ούτε προτίθεμαι να παραιτηθώ από την υποψηφιότητά μου για δήμαρχος Πειραιά», υπογράμμισε και παράλληλα διευκρίνισε ότι όπως έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη από το Γενάρη του 2010, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν περιμένει τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ.

«Από εκεί και πέρα», πρόσθεσε, «περιμένω την απόφαση του πρωθυπουργού για όλους τους μεγάλους δήμους που μάλλον θα ανακοινωθεί την Κυριακή».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή