Νίοπλιας: «Έπρεπε να πετύχουμε και άλλο γκολ»

Σάββατο, 28 Αυγούστου 2010 00:09
UPD:00:17
A- A A+

Στην επιπολαιότητα των παικτών του και στις ευκαιρίες που πέταξαν για να πετύχουν και ένα δεύτερο γκολ στάθηκε ο Νίκος Νιόπλιας μετά το τέλος του παιχνιδιού που βρήκε τον Παναθηναϊκό ισόπαλο με την Ξάνθη στο 1-1.

«Πετύχαμε το γκολ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά έπρεπε να έχουμε πετύχει και άλλο ένα. Στο δεύτερο χάσαμε τον έλεγχο και η Ξάνθη πίστεψε πως μπορεί να πετύχει κάτι. Δυστυχώς στην πρώτη φάση που μας έκαναν αδρανήσαμε, παρότι είχαμε και παραπάνω παίκτες και η μπάλα ήρθε από ψηλά και δεχθήκαμε το γκολ», σημείωσε ο Έλληνας τεχνικός και συνέχισε την κριτική προς τους ποδοσφαιριστές του

«Δεν είναι καλό ξεκίνημα, αλλά δεν σταματάμε εδώ. Δεν είχαμε εύκολες πάσες και δεν μαρκάραμε, δίνοντας στην Ξάνθη το δικαίωμα να κάνει παιχνίδι».

Αναφορικά με το πόσο σημαντική ήταν η απουσία του Σισέ υπογράμμισε πως «σίγουρα θα είχαμε μια λύση παραπάνω αν είχαμε και τον Τζιμπρίλ. Αλλά και ο Πετρόπουλος έβαλε το γκολ και ήταν στις φάσεις».

Όσον αφορά το νέο μεταγραφικό απόκτημα του «τριφυλλιού» σημείωσε: «Πρέπει να τον δούμε σε τι κατάσταση είναι. Μπορεί να παίξει στα πλάγια, πίσω από τον επιθετικό και σαν δεύτερος φορ».

Κεχαγιάς: «Δίκαιη η ισοπαλία»

Από την πλευρά του, ο τεχνικός της Ξάνθης Νίκος Κεχαγιάς χαρακτήρισε δίκαιη την ισοπαλία για την ομάδα του.

«Κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια. Όλοι οι παίκτες μας κατέβαλλαν μεγάλη προσπάθεια όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις. Σίγουρα δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι. Σταθήκαμε τυχεροί σε μία φάση. Το αποτέλεσμα όμως κρίνεται δίκαιο, γιατί είχαμε και εμείς καλές φάσεις και θα μπορούσαμε να πετύχουμε ένα γκολ ακόμη. Είχαμε πάντως και θετικά και αρνητικά», τόνισε.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις