Παναθηναϊκός: Ψυχραιμία μετά την άσχημη πρεμιέρα

Σάββατο, 28 Αυγούστου 2010 16:36
A- A A+

Η γκέλα του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος (ισοπαλία 1-1 εντός έδρας )του κόστισε δυο πολύτιμους πόντους. Παρόλα αυτά, στο «τριφύλλι» θεωρούν πως καλύτερο είναι που το στραβοπάτημα ήρθε νωρίς στη νέα σεζόν, αφού στη συνέχεια η ομάδα θα καταφέρει να διορθωθεί.

Ο κακός και συνάμα μικρός αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, αλλά και το γεγονός πως το ματς διεξήχθη χωρίς φιλάθλους ήταν οι σημαντικότεροι από τους λόγους που οδήγησαν στο αποπροσανατολισμό της ομάδας του Νίκου Νιόπλια.

Παρόλα αυτά, ο Έλληνας τεχνικός μετά το τέλος του ματς δεν έψαξε για δικαιολογίες, σημειώνοντας τις αδυναμίες των παικτών του.

«Δεν είχαμε εύκολες πάσες, δεν μαρκάραμε, δεν είχαμε καλές επιλογές και κυρίως δεν είχαμε σωστές τοποθετήσεις. Είχαμε αποστάσεις και δώσαμε στην Ξάνθη το δικαίωμα να κυκλοφορήσει την μπάλα. Βελτιωθήκαμε με τον Καραγκούνη αλλά δεν μπορέσαμε. Είχαμε φάσεις για το 2-1, η εικόνα δεν θα άλλαζε αλλά θα παίρναμε την νίκη», σχολίασε.

Η απουσία του κόσμου ήταν καθοριστική και σε αυτή στάθηκε ο σκόρερ των γηπεδούχων Αντώνης Πετρόπουλος. «Παίζαμε χωρίς κόσμο και αυτό ήταν πολύ μείον για εμάς. Όμως δεν πρέπει να σταθούμε εκεί, ο Παναθηναϊκός πρέπει να κερδίζει όλα τα παιχνίδια. Έπρεπε να παίξουμε με περισσότερο ζήλο για να πάρουμε νίκη».

Πάντως, στον Παναθηναϊκό δεν θέλουν να χάσουν από τόσο νωρίς την ψυχραιμία τους.

«Δεν πρέπει να υπάρξει πανικός. Έχουμε καλή ομάδα. Σίγουρα δεν ήταν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, αλλά έχουμε δρόμο μπροστά μας να το διορθώσουμε», δήλωσε από την πλευρά του το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «πρασίνων», ο Γάλλος αμυντικός Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις