Απάντηση Ρηγίλλης στην πρόταση Καρατζαφέρη

Αυτοδιοικητικές εκλογές
Κυριακή, 29 Αυγούστου 2010 12:17
UPD:13:10
A- A A+

Aιχμηρή ήταν η απάντηση που επεφύλαξε η Ρηγίλλης στην πρόταση του προέδρου του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρη να στηριχθεί από κοινού ως υποψήφιος για την περιφέρεια Αττικής ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Δημήτρης Αβραμόπουλος, και ουσιαστικά να αποσυρθεί η υποψηφιότητα Κικίλια που έχει ανακοινώσει η ΝΔ.

Σε συνέντευξή του στο «Εθνος της Κυριακής» ο κ. Κατζαφέρης έκανε πρόταση έκπληξη για κοινή στήριξη της υποψηφιότητας Αβραμόπουλου, με παράλληλη απόσυρση της υποψηφιότητας Κικίλια από τη Ρηγίλλης.

«Κάνω μια ύστατη έκκληση για να μη δώσουμε και το μίνι πρωθυπουργό στο ΠΑΣΟΚ . Να προτείνει (η ΝΔ) τον κύριο Αβραμόπουλο και και εμείς να τον στηρίξουμε με δικούς μας αντιπεριφερειάρχες», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ. «Εάν δεν γίνει δεκτή η πρότασή μας έχουμε επιλέξει το πρόσωπο και θα κατεβούμε αυτόνομα», συμπληρώνει.

«Η ΝΔ έχει υποψήφιο Νίκης, Ανανέωσης και Ελπίδας στην Περιφέρεια Αττικής τον Βασίλη Κικίλια, που θα εκφράσει με συνέπεια την πλειοψηφία των πολιτών της Αττικής, οι οποίοι -μεταξύ των άλλων- αντιλαμβάνονται τα αδιέξοδα του μνημονίου και τις ευθύνες εκείνων που το ψήφισαν», απάντησε η Ρηγίλλης μόλις τα μέσα ενημέρωσης προδημοσίευσαν το τμήμα της συνέντευξης του κ Καρατζαφέρη, υπενθυμίζοντας ταυτόχρονα τη διαφορετική προσέγγιση ΝΔ - ΛΑΟΣ όσον αφορά το μνημόνιο.

Από την πλευρά τους, κύκλοι του ΛΑ.Ο.Σ., σχολιάζοντας την απάντηση της Ρηγίλλης, παρέπεμψαν στο έργο του Λουίτζι Πιραντέλο «Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε».

«Παρών» στις εκλογές ανεξαρτήτως στήριξης ο Γ.Σγουρός

Το «παρών» στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ανεξάρτητα από την απόφαση στήριξης στο πρόσωπό του δηλώνει εν τω μεταξύ ότι θα δώσει ο νομάρχης Αττικής Γ. Σγουρός.

Σε συνέντευξή του στην απογευματινή της Κυριακής ο κ. Σγουρός αναφέρει μεταξύ άλλων πως «ο τρόπος της παρουσίας του εξαρτάται από την κατάσταση που τελικώς θα διαμορφωθεί» και επισημαίνει πως η πρόταση του, προς τους πολίτες είναι η Περιφέρεια είτε πιέζοντας με τη μεγάλη δύναμη που θα έχει την κεντρική εξουσία, είτε με δικές της πρωτοβουλίες να μπορέσει να συμβάλει στην επίλυση των προβλημάτων.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή