Σούπερ Λίγκα: Καβάλα-¶ρης 0-1

Κυριακή, 29 Αυγούστου 2010 22:45
UPD:22:56
AΠΕ/ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ

A- A A+

Ένα γκολ του Οριόλ στο 29ο λεπτό ο ¶ρης έφυγε νικητής από την Καβάλα κόντρα στην ομώνυμη ομάδα.

Με δεδομένες τις αρκετές αλλαγές που έκανε ο Κούπερ για να φρεσκάρει τον ¶ρη και την κούραση(ψυχολογική και σωματική όσων έπαιξαν στην Βιέννη και ξεκίνησαν απόψε) από τον επαναληπτικό με την Αούστρια η Καβάλα που είχε περισσότερη φρεσκάδα μπήκε πιο δυνατά. Με καλή κυκλοφορία της μπάλας οι «αργοναύτες» είχαν τον έλεγχο στα πρώτα 25', χάνοντας στο 5' μεγάλη ευκαιρία με τον Αλεξάντροβιτς.

Ο ¶ρης δεν μπορούσε να βρει ρυθμό, έκανε το εύκολο λάθος στην μεσαία γραμμή, όμως, μια...έμπνευση του Οριόλ έφτανε για να πάρει κεφάλι στο σκορ. Ο Ισπανός στόπερ αιφνιδίασε τον Γκαλίνοβιτς με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και έβαλε σε ρόλο οδηγού τους «κίτρινους», χωρίς να είναι καλύτεροι.

Την κράτησε μακριά

Στο δεύτερο μέρος η Καβάλα προσπάθησε να πάρει και πάλι τα ηνία αλλά της έλειπε το καθαρό μυαλό στην τελική πάσα. Ο ¶ρης είχε κλειστεί καλά πίσω και θα μπορούσε στις αντεπιθέσεις να... τελειώσει το παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν δύο καλές φάσεις αλλά Αλεξάντροβιτς και Δρόσος αποδείχθηκαν επιπόλαιοι και σπατάλησαν τις ευκαιρίες.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις