Πρόγνωση καιρού

Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2010 05:00
UPD:05:33
A- A A+

Πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές βροχές στα κεντρικά και βόρεια προβλέπει για σήμερα Δευτέρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές και στα ορεινά λίγες καταιγίδες κυρίως το απόγευμα. Ανεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα θαλάσσια και τη Θράκη 5 με 7 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 15 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος: Γενικά αίθριος καιρός. Το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανόν να εκδηλωθούν λίγες καταιγίδες στα ορεινά της Ηπείρου. Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 Μποφόρ. Βαθμιαία βορειοδυτικοί 4 με 5 και στο Βόρειο Ιόνιο τοπικά 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 17 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές κυρίως στα κεντρικά και βόρεια. Πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων το απόγευμα στα ορεινά της Θεσσαλίας και της Κεντρικής Στερεάς. Ανεμοι: Στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα θαλάσσια 6 Μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα και στα νότια δυτικοί 3 με 5 και στα θαλάσσια 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 17 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Λίγες νεφώσεις. Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα βόρεια. Ανεμοι: Στα νότια νοτιοδυτικοί 3 με 4 Μποφόρ. Στα βόρεια βορειοανατολικοί 4 με 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες το απόγευμα στα βόρεια. Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 24 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής ή καταιγίδας κυρίως το απόγευμα. Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα δυτικά και βόρεια όπου θα σημειωθούν βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες προβλέπει για αύριο Τρίτη η ΕΜΥ με βελτίωση το βράδυ από τα δυτικά. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωϊνές ώρες στο Αιγαίο. Ανεμοι: Στα δυτικά και νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα στα πελάγη 7 Μποφόρ. Στα υπόλοιπα θα πνέουν νότιοι 3 με 5 Μποφόρ, οι οποίοι το βράδυ θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 5 με 7 Μποφόρ. Πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή