Ενωμένη κεντροδεξιά θέλει ο Γ. Καρατζαφέρης

Τρίτη, 31 Αυγούστου 2010 13:11

Την εκτίμησή του ότι ο πολιτικός κόσμος θα επαναπροσδιορισθεί μετά την 14η Νοεμβρίου εξέφρασε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ και σημείωσε πως θα πρέπει όλοι να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί στα λόγια και τα έργα τους.

A- A A+

Την εκτίμησή του ότι ο πολιτικός κόσμος θα επαναπροσδιορισθεί μετά την 14η Νοεμβρίου εξέφρασε, μιλώντας στον Real Fm, o Γ. Καρατζαφέρης και σημείωσε πως θα πρέπει όλοι να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί στα λόγια και τα έργα τους.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ επεσήμανε ότι όποιος δεν έχει ως σκέψη μία ενωμένη κεντροδεξιά τουλάχιστον στις εκλογικές αναμετρήσεις, κινείται σε λάθος δρόμο.

Επιπλέον, ο κ. Καρατζαφέρης επανέλαβε ότι έχει εκφράσει τη διαφωνία του με την υποψηφιότητα Κικίλια στην περιφέρεια Αττικής, γιατί, όπως είπε, «δεν θέλω το βράδυ των εκλογών να πρασινίσει ο τόπος», αιτιολογώντας έτσι και την πρότασή του για υποψηφιότητα του Δημήτρη Αβραμόπουλου.

Μάλιστα τόνισε ότι δεν μπορούν να γίνονται πειράματα σε μία τόσο κρίσιμη εκλογική περιφέρεια, χαρακτηρίζοντας την επιλογή Κικίλια «βεβιασμένη».

Προανήγγειλε ακόμη ότι η επιλογή του ΛΑΟΣ θα είναι των απαιτήσεων της Αττικής, «θα μπορεί να σταθεί ως μίνι πρωθυπουργός».

Ακόμη, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ εξέφρασε τη διαφωνία του με τις επιλογές της ΝΔ και στην Κρήτη, σημειώνοντας ότι πρότεινε στον Αντώνη Σαμαρά την υποψηφιότητα της Ολγας Κεφαλογιάννη, στην οποία όπως είπε, δεν θα μπορούσε να αντιταχθεί κανείς.

Παράλληλα εξέφρασε την ενόχλησή του για τις διαφωνίες που εκδηλώνονται στο εσωτερικό της ΝΔ. «Πρέπει να βρούμε τρόπους συνεννόησης ενόψει των οποιονδήποτε εκλογών», τόνισε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ εκτίμησε πως ο κ. Παπανδρέου εξαντλήθηκε από τον πρώτο χρόνο και «χάνει μία ιστορική ευκαιρία, να βγει νικητής».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή