Β. Κικίλιας: Να δοθεί ευκαιρία σε νέους ανθρώπους

Τετάρτη, 01 Σεπτεμβρίου 2010 17:01
A- A A+

Απάντηση στους επικριτές της υποψηφιότητάς του, όσον αφορά στο νεαρό της ηλικίας του και στο δύσκολο ρόλο τον οποίο καλείται να αναλάβει, επιχείρησε να δώσει ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής της ΝΔ, κ. Βασίλης Κικίλιας.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Real, ο κ. Κικίλιας υποστήριξε πως ο πολιτικός λόγος έχει πλέον πτωχεύσει, προσθέτοντας ότι ήρθε η ώρα να τραβήξουμε μία γραμμή, δίνοντας ευκαιρία σε νέους ανθρώπους.

Παραδέχθηκε πως δεν μπορεί να έχει την εμπειρία που ενός πολιτικού με πολυετή πείρα, σημειώνοντας ωστόσο, ότι και στο παρελθόν, άνθρωποι οι οποίοι δεν ήταν γνωστοί στον κόσμο, όπως ο αείμνηστος Γιώργος Γεννηματάς και ο Αντώνης Σαμαράς, άρπαξαν και αξιοποίησαν την ευκαιρία που τους δόθηκε.

Όπως επίσης ανέφερε, η μάχη των εκλογών δεν αφορά μόνο τους ψηφοφόρους της ΝΔ, ούτε της κεντροδεξιάς. «Δεν μπορώ να σκεφτώ ούτε ένα λόγο, που ένας ψηφοφόρος, κεντρώος, της αριστεράς, ή της δεξιάς, δεν θα με ψήφιζε» σημείωσε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε ότι ο αθλητισμός τον έμαθε να πειθαρχεί και να μην τα παρατάει όταν πέφτει κάτω.

Όσον αφορά στις προτεραιότητές του εφόσον εκλεγεί, ο κ. Κικίλιας επισήμανε ότι απασχόληση, αντιμετώπιση της ανεργίας και τουριστική ανάπτυξη, είναι ορισμένα από τα πεδία, στα οποία θα δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής είχε την Τρίτη συνάντηση με τη Γραμματέα Γυναικείων Θεμάτων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κατερίνα Παπακώστα. Η κ. Παπακώστα υπογράμμισε πως προτεραιότητα, στην Περιφέρεια, πρέπει να είναι τα νοικοκυριά, η ποιότητα ζωής και η αντιμετώπιση της ανεργίας, που έχει θύματα, κυρίως, τις γυναίκες, μιας και μαζί με τους νέους αποτελούν τις άμεσα πληττόμενες ομάδες.

Από την πλευρά του, ο κ. Κικίλιας, τόνισε ότι θα βρίσκεται σε άμεση επικοινωνία με τη Γραμματέα, με στόχο την εξεύρεση λύσεων για τα αντίστοιχα προβλήματα της Περιφέρειας.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή