Πρόγνωση καιρού

Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2002 07:01
A- A A+

Νεφώσεις με τοπικές βροχές σε όλη τη χώρα προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στη Δυτική, Κεντρική και Νότια Ελλάδα. Από τις απογευματινές ώρες ο καιρός θα βελτιωθεί στα κεντρικά και νότια και κατά τη διάρκεια της νύχτας στη Δυτική Ελλάδα και τη Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι μέτριοι και στα πελάγη ισχυροί στρεφόμενοι αργότερα από τα δυτικά σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 07 έως 16 βαθμούς, στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 10 έως 18 και στα νησιά του Αιγαίου από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Σάββατο στη Θράκη, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αρχικά προβλέπονται νεφώσεις με σποραδικές βροχές, αλλά γρήγορα ο καιρός θα βελτιωθεί. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Σήμερα στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις με παροδικές βροχές και πιθανόν πρόσκαιρη καταιγίδα αλλά το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι μέτριοι μέχρι ισχυροί που από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς μέτριους και πρόσκαιρα ισχυρούς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με παροδικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς μέχρι μέτριοι που το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς μέτριους. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή