Απέσυρε τη στήριξή του από την υποψηφιότητα Π.Ψωμιάδη ο ΛΑΟΣ

Πέμπτη, 02 Σεπτεμβρίου 2010 18:34
UPD:20:22
A- A A+

Την στήριξή του στην υποψηφιότητα του κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας απέσυρε ο ΛΑΟΣ.

Αιτιολογώντας την απόφασή του, ο πρόεδρος του κόμματος κ. Γ. Καρατζαφέρης, τόνισε ότι με τον τρόπο αυτό απαντά στον πρόεδρο της ΝΔ και στις πιέσεις που άσκησε στον νυν νομάρχη Θεσσαλονίκης προκειμένου να αποσύρει την υποψηφιότητα του αδελφού του Διονύση.

Γ. Καρατζαφέρης: Aντανάκλαση των φοβικών συνδρόμων του κ. Σαμαρά

Γ. Καρατζαφέρης: Aντανάκλαση των φοβικών συνδρόμων του κ. Σαμαρά

Ο ΛΑΟΣ θα κατεβάσει στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δικό του υποψήφιο. Την προθυμία του να κατέβει ως υποψήφιος, υποστηριζόμενος από τον ΛΑΟΣ, εξέφρασε εξάλλου με σημερινές του δηλώσει ο ανεξάρτητος βουλευτής κ. Κώστας Κιλτίδης

Το θέμα πάντως δεν έχει κλείσει, ενώ στα ονόματα που ακούγονται περιλαμβάνεται κι αυτό του βουλευτή Θεσσαλονίκης του ΛΑΟΣ κ. Κυριάκου Βελόπουλου.

Π. Ψωμιάδης: Η ψυχή των φίλων του ΛΑΟΣ είναι μαζί με τη Μακεδονία

«Θεωρώ ότι η ψυχή των φίλων του ΛΑΟΣ είναι μαζί με τη Μακεδονία. Τα κόμματα λένε και ξελένε. Ο Ψωμιάδης μένει σταθερός σε αξίες, σε αρχές, μένω σταθερός σε αυτό που είπα. Ενώνω και δεν διχάζω. Μέσα από συμπεριφορές όπως αυτές των τελευταίων ημερών εγώ και οι φίλοι μου νοιώθουμε ακόμα πιο δυνατοί για την τελική νίκη».

Τα παραπάνω δήλωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης μετά την απόφαση του Γιώργου Καρατζαφέρη να μην στηρίξει ο ΛΑΟΣ την υποψηφιότητα του.

Ερωτηθείς τι μεσολάβησε και χάλασε η συνεργασία με τον κ. Καρατζαφέρη είπε ότι δεν γνωρίζει και προσπαθεί να καταλάβει τι γίνεται. Όσο για τη σχέση του με τον κ. Καρατζαφέρη επισήμανε: Οι παλιές αγάπες δεν διαγράφονται με μία δήλωση, η αγάπη παραμένει και είναι αμοιβαία.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή