Ανοικτός σε υποψηφιότητα με τη στήριξη του ΛΑ.Ο.Σ. ο Κ.Κιλτίδης

«Εθνικό κεφάλαιο η Ντόρα Μπακογιάννη»
Παρασκευή, 03 Σεπτεμβρίου 2010 12:32
A- A A+

Θετικός στο ενδεχόμενο να κατέβει ως υποψήφιος στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με την υποστήριξη του ΛΑ.Ο.Σ. εμφανίστηκε ο ανεξάρτητος βουλευτής Κώστας Κιλτίδης, σε δηλώσεις του στον Real Fm.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής τόνισε ότι δεν χρειάζονται «λεονταρισμοί και ψευτονταηλίκια», καθώς και πως η όποια απόφασή του, δεν θα έχει χαρακτήρα αντιπαλότητας έναντι της ΝΔ.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Κώστας Κιλτίδης.

Ωστόσο, ανταπέδωσε τον χαρακτηρισμό εξαπτέρυγο της κυβέρνησης που του αποδίδει η Ρηγίλλης, φέροντας ως παράδειγμα τα όσα συνέβησαν με τον αδελφό του Παναγιώτη Ψωμιάδη: «Τον αδελφό του τώρα τον θυμήθηκαν; Τώρα τον είδαν; Αλλά πως να τον δουν, αφού δεν ήταν στη ΝΔ ο κ. Σαμαράς».

Ερωτηθείς σχετικά, απάντησε πως δεν διανοείται το ενδεχόμενο να μην περάσει στο δεύτερο γύρο, ωστόσο, όπως είπε, αν δεν τα καταφέρει, θα υποστηρίξει την υποψηφιότητα του Παναγιώτη Ψωμιάδη. Παράλληλα σημείωσε ότι ο κάθε υποψήφιος προσβλέπει στην υποστήριξη όσων περισσότερων χώρων και πολιτών. «Θεωρώ αδιανόητο να μην με στηρίξει μερίδα ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ, ή και της αριστεράς» συμπλήρωσε.

Ο Κ. Κιλτίδης εκτίμησε ότι η όποια υποψηφιότητα του ΠΑΣΟΚ μπορεί να συσπειρώσει τον κόσμο στην Κεντρική Μακεδονία. Παράλληλα, υποστήριξε ότι υπάρχουν άνθρωποι στη ΝΔ, που κάνουν ό,τι είναι δυνατόν «με δολοπλοκίες και τυχοδιωκτισμούς», για να μην πάνε καλά τα πράγματα.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής χαρακτήρισε εθνικό κεφάλαιο την Ντόρα Μπακογιάννη, σημειώνοντας ότι είναι η μοίρα της να αναλάβει πρωτοβουλία για την αναγέννηση της ευρείας κεντροδεξιάς, δημιουργώντας ένα κόμμα μεγάλης εμβέλειας με αποχρώσεις που να καλύπτουν την ευρεία κεντροδεξιά παράταξη, και όπως είπε, θα συναντηθεί μαζί της για να συζητήσουν όλες τις εξελίξεις.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο επιστροφής του Κ. Καραμανλή στην κεντρική πολιτική σκηνή, ο Κ. Κιλτίδης τόνισε πως τίποτε δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Ο κ. Κιλτίδης χαρακτήρισε εαυτόν καθαρόαιμο εκφραστή της ευρωπαϊκής δεξιάς, σημείωσε ότι ΛΑΟΣ είναι ένα υπαρκτό κόμμα μέσα στο κοινοβούλιο και πρόσθεσε: «Συμπορεύομαι με αυτούς που υπάρχει κοινός ιδεολογικός τόπος ... με την Ντόρα Μπακογιάννη έχουμε κοινές θέσεις και μπορεί ξαναβρεθούμε».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή