Παραμένει περήφανος ο Σπανούλης

Σάββατο, 04 Σεπτεμβρίου 2010 23:54
A- A A+

Παρά τον αποκλεισμό από τους «8» του Mundobasket, ο Βασίλης Σπανούλης δήλωσε περήφανος για την προσπάθεια στην Τουρκία, ενώ ευχαρίστησε τον καλό φίλο του, Δημήτρη Διαμαντίδη, για όλα όσα προσέφερε στην Εθνική Ομάδα όλα αυτά τα χρόνια.

«Για ακόμη μία ακόμη φορά κολλήσαμε στη "ζώνη", που ήταν το πρόβλημά μας σε όλο το τουρνουά. Έπαιξαν δύο ισάξιες ομάδες και κέρδισε αυτή που ήταν πιο τυχερή και ήταν καλύτερη στις λεπτομέρειες. Είμαι περήφανος γι' αυτή την ομάδα και για όλα τα παιδιά, εμείς μέσα στην ομάδα είμαστε πιο ενωμένοι από ό,τι έξω από την ομάδα. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι πραγματικά κοντά στην ομάδα, ο κόσμος και οι δημοσιογράφοι και ξέρουν να διαχωρίζουν τις οπαδικές συνήθειες από την Εθνική Ομάδα. Η Εθνική για μένα είναι τιμή, λατρεία περηφάνια και δεν μπορεί να βγαίνει κανένας πάνω από την Εθνική για οπαδικά συναισθήματα. Δεν επηρέασαν όλα αυτά που έγιναν και με την Σερβία και με τον διαχωρισμό Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού. Δόξα τω Θεώ υπάρχουν πολύ καλά παιδιά στην ομάδα. Είμαστε πολύ φίλοι μεταξύ μας και αν ήταν άλλη ομάδα ίσως να είχε επηρεάσει. ¶λλες ομάδες δεν είναι καλά στο εσωτερικό τους και τις κρατάνε απ' έξω. Εμείς είμαστε καλά στο εσωτερικό και μαλώνουν απ' έξω ποιος είναι Ολυμπιακός και ποιος Παναθηναϊκός».

Ο Λαρισαίος γκαρντ αναφέρθηκε και στο «αντίο» του Δημήτρη Διαμαντίδη, υπογραμμίζοντας πως «μας το είχε πει. Τι να πω για τον Μήτσος Συγχαρητήρια και μπράβο του για όλα αυτά που έχει δώσει στην Εθνική και στο ελληνικό μπάσκετ. Μας συνδέει χρόνια φιλία που κανένας και για κανένα λόγο δεν μπορεί να την αλλάξει. Επειδή ακόμη κι αυτό ειπώθηκε, πως επειδή εγώ πήγα στον Ολυμπιακό χάλασε η φιλία μου με τον Διαμαντίδη. Αυτό το πράγμα μας τρώει στην Ελλάδα. Όποιος κι αν είναι ηγέτης της ομάδας, πάνω από όλα είναι η Εθνική Ομάδα».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις