Σάντος: Ετσι θα παίξουμε

Δευτέρα, 06 Σεπτεμβρίου 2010 09:56
A- A A+

Πεπεισμένος ότι η εθνική μας ομάδα μπορεί να αποδράσει με ένα θετικό αποτέλεσμα στις αποσκευές της από την Κροατία εμφανίστηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Φερνάντο Σάντος.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε στους παίκτες κατά τη διάρκεια της προβολής του βίντεο με στιγμιότυπα αγώνων της Κροατίας και υπογράμμισε:

«Χρειάζεται πολλή προσοχή στο μεσοεπιθετικό κομμάτι της Κροατίας. Είναι πολύ δυνατοί σε αυτόν τον τομέα. Οι γραμμές μας πρέπει να βρίσκονται κοντά μεταξύ τους. Θα πρέπει να κλείσουμε τους διαδρόμους και να μη χάσουμε την οργάνωσή μας στο ματς. Μπορούμε να τους κάνουμε τη ζημιά με αντεπιθέσεις. Μπορούμε να τους χτυπήσουμε στο κέντρο της άμυνάς τους.

Οι Κροάτες είναι αλήθεια ότι έχουν ποιοτική ομάδα, αλλά ποιοτική ομάδα έχουμε κι εμείς. Και είναι στο χέρι μας να τα καταφέρουμε μέσα στο Ζάγκρεμπ».

Δύο σκέψεις για ενδεκάδα

Ο Σάντος αμφιταλαντεύεται για μία θέση στο αρχικό σχήμα της ομάδας. Αυτή έχει να κάνει με τον αριστερό οπισθοφύλακα όπου μετά τον τραυματισμό του Νίκου Σπυρόπουλου τη θέση διεκδικούν οι Τζαβέλλας και Βύντρα.

Αναχώρηση στις 11 π.μ.

Η αποστολή της Εθνικής αναχωρεί σήμερα στις 11:00 από το «Ελ. Βενιζέλος» με πτήση τσάρτερ για την πόλη του Ζάγκρεμπ. Για το απόγευμα έχει προγραμματιστεί προπόνηση.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις