Γ. Πεταλωτής: Η ΝΔ επενδύει στην καταστροφή

Π.Παναγιωτόπουλος: Προβλέπουν ήττα και λένε όχι στον Πρωθυπουργό
Δευτέρα, 06 Σεπτεμβρίου 2010 12:38
UPD:14:44
A- A A+

Επίθεση στη ΝΔ με αφορμή το σχόλιο του εκπροσώπου της Π. Παναγιωτόπουλου σχετικά με την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων του ΠΑΣΟΚ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Η ΝΔ έφερε την καταστροφή ως κυβέρνηση. Συνεχίζουν ακόμα και σήμερα, αμετανόητοι, να επενδύουν στην καταστροφή. Προσκολλημένοι στον στενό παλαιοκομματισμό, δεν μπορούν να αντιληφθούν την διοικητική επανάσταση και την αναβάθμιση των τοπικών κοινωνιών που επιφέρει ο “Καλλικράτης”», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Το ΠΑΣΟΚ και η κυβέρνηση, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, με σοβαρότητα και αίσθηση της ευθύνης, προχώρησαν σε επιλογές που θα υπηρετήσουν τους νέους θεσμούς, τους πολίτες και τις τοπικές κοινωνίες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», συμπλήρωσε ο κ. Πεταλωτής.

Υπενθυμίζεται πως χθες ο εκπρόσωπος της ΝΔ σημείωσε πως «οι κορυφαίοι του ΠΑΣΟΚ γύρισαν τις πλάτες στον πρωθυπουργό, αρνούμενοι να μπουν στα ψηφοδέλτια».

«Προφανώς, προβλέπουν ήδη ποιο αποτέλεσμα θα έρθει, ως απάντηση στην καταστροφική πολιτική του Μνημονίου και αποφεύγουν όπως - όπως να εκτεθούν στη λαϊκή ψήφο», συμπλήρωσε.

«Ήττα του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές προβλέπουν τα μεγάλα στελέχη του Κινήματος. Γι΄ αυτό και είπαν “όχι” στον Πρωθυπουργό, που στράφηκε σε λύσεις ανάγκης της τελευταίας στιγμής, προκειμένου να συμπληρώσει τα ψηφοδέλτια», επανήλθε σήμερα ο εκπρόσωπος της ΝΔ.

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ, Κωστής Αϊβαλιώτης, σχολίασε πως «η δυστοκία στην εξεύρεση σοβαρών υποψηφιοτήτων στο ΠΑΣΟΚ τραυματίζει καίρια την εικόνα του πρωθυπουργού». «Οι επιλογές δεν έγιναν με κριτήριο "ποιος είναι ο καλύτερος" αλλά "δια της εις άτοπον απαγωγής" δηλαδή ποιος δημιουργεί τις λιγότερες αντιδράσεις στο κόμμα», παρατήρησε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή