Γ. Μίχας: Δεν έθεσα βέτο στην υποψηφιότητα Σγουρού

Δευτέρα, 06 Σεπτεμβρίου 2010 13:04
A- A A+

«Δεν έθεσα βέτο στην υποψηφιότητα Σγουρού και σε καμία άλλη», τονίσε μιλώντας στον Real Fm, o Γιάννης Μίχας. Ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ για τον δήμο Πειραιά παραδέχθηκε ότι φοβάται τη δυσαρέσκεια των πολιτών για την οικονομία, ενώ προανήγγειλε τη συμμετοχή στο ψηφοδέλτιό του, στελεχών - έκπληξη και από την κεντροδεξιά.

Ο κ. Μίχας σημείωσε ότι κανείς δεν μπορεί να θέτει όρους στον πρωθυπουργό, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θέτω όρους μόνο στον εαυτό μου, για να πετύχω, εάν εκλεγώ, καλύτερη ποιότητα ζωής των πολιτών στον Πειραιά». «Προσπάθησα να είμαι μέρος της λύσης και όχι πρόβλημα», πρόσθεσε.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά γνωστοποίησε ότι έχει ζητήσει να αξιοποιηθεί ο Παναγιώτης Φασούλας και παράλληλα, δεν έκρυψε ότι φοβάται την δυσαρέσκεια, που έχουν προκαλέσει στους πολίτες τα οικονομικά μέτρα.

Ο κ. Μίχας παραδέχθηκε ότι το μνημόνιο επηρεάζει και την αυτοδιοίκηση, σημειώνοντας πως αποτελεί ευθύνη των πολιτικών το ότι επετράπη το κράτος να γίνει αναξιόπιστο.«Είμαι κατά όλων των πρακτικών, που μας οδήγησαν στο μνημόνιο [...] Δεν είναι μόνο το μνημόνιο που πρέπει να γίνει παρελθόν, αλλά να απαλλαγούμε και από ό,τι έκανε το κράτος χρεοκοπημένο», υπογράμμισε.

Τέλος, υποστήριξε ότι το στοίχημα δεν παίζεται το βράδυ των εκλογών και στο πόσοι «πράσινοι, μπλε ή κόκκινοι θα εκλεγούν, αλλά την επόμενη ημέρα».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή