Σε ντιμπέιτ καλεί τον Γ. Καμίνη ο Ν.Κακλαμάνης

Δευτέρα, 06 Σεπτεμβρίου 2010 13:19
A- A A+

Σε τηλεοπτική αναμέτρηση (ντιμπέιτ) κάλεσε τον υποψήφιο για το δήμο της Αθήνας Γ. Καμίνη ο νυν δήμαρχος Νικήτας Κακλαμάνης, εκτιμώντας παράλληλα ότι η υποψηφιότητα του πρώην Συνηγόρου του Πολίτη έχει πολιτικά χαρακτηριστικά.

Οι πόρτες του δημαρχείου στην Αθήνα είναι ανοιχτές και όποιος υποψήφιος θέλει να ενημερωθεί μπορεί να το κάνει, δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Πρώτη Γραμμή» ο δήμαρχος Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης.

Όπως εξάλλου υποστήριξε, η υποψηφιότητα Καμίνη έχει πολιτικά χαρακτηριστικά και εκτίμησε ότι θα υπάρξει σκληρή πολιτική αντιπαράθεση.

Ο κ. Κακλαμάνης αναγνώρισε την αξία της υποψηφιότητας Καμίνη λέγοντας ότι μπορεί ο ίδιος ως δήμαρχος της πρωτεύουσας να έχει αναγνωρισιμότητα, αλλά και το άγνωστο -όπως είπε- δεν ξέρεις που μπορεί να βγει.

Ο κ. Κακλαμάνης δήλωσε πως θα είχε συναισθηματικό πρόβλημα με ενδεχόμενη υποψηφιότητα της Φώφης Γεννηματά καθώς όπως είπε, ήταν προσωπικός γιατρός της μητέρας και του πατέρα της.

Χαρακτήρισε εξάλλου πρωτοφανές για την πολιτική ο Πρωθυπουργός να παρακαλεί για να βρει περιφερειάρχες και υποψήφιους δημάρχους.

Όσον αφορά την υποψηφιότητά του, σημείωσε πως την είχε ανακοινώσει από τον Μάρτιο και -όπως χαρακτηριστικά ανέφερε- «δικαιούμαι να λέω ότι τηρουμένων των αναλογιών η υποψηφιότητα είναι ανεξάρτητη».

Τέλος, ο Νικήτας Κακλαμάνης κάλεσε τους δημότες να τον ψηφίσουν για όσα έκανε στον δήμο, επαναλαμβάνονταςε πως το θέμα της ασφάλειας και της εγκληματικότητας είναι θέμα της εκάστοτε κυβέρνησης.-

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή