Καλωσόρισε την υποψηφιότητα Μπουτάρη ο Κ.Γκιουλέκας

Δευτέρα, 06 Σεπτεμβρίου 2010 14:41
A- A A+

Την υποψηφιότητα του Γιάννη Μπουτάρη στο δήμο Θεσσαλονίκης καλωσόρισε ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Γκιουλέκας, εκτιμώντας παράλληλα ότι από τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου θα εξαχθούν σαφή πολιτικά μηνύματα.

«Θα κριθούν οι θέσεις μας, είμαστε ακόμα στην αφετηρία, σε δυο μήνες οι πολίτες της Θεσσαλονίκης θα αποφασίσουν», δήλωσε ο κ. Γκιουλέκας κατά τη συνομιλία του με δημοσιογράφους.

Όσον αφορά την απερχόμενη δημοτική αρχή, ο κ. Γκιουλέκας είπε ότι Β. Παπαγεωργόπουλος κρίνεται για ένα έργο που έχει κάνει και έχει κριθεί τρεις φορές θετικά από το λαό της Θεσσαλονίκης. «Οποιοσδήποτε συσχετισμός σαφώς σε ένα βαθμό θα γίνει με την έννοια της κοινής πολιτικής μας καταγωγής. Από την άλλη πλευρά όμως, το έχω ξεκαθαρίσει όταν υπέβαλα την υποψηφιότητά μου, ότι τιμώ και το έργο του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου, αλλά από εκεί και πέρα εγώ κάνω μία νέα προσπάθεια, ξεκινώ κάτι καινούργιο και ζήτησα από τους συμπολίτες μας να μας κρίνουν ακριβώς μέσα από αυτές τις προτάσεις», σημείωσε.

Σε ό,τι αφορά εξάλλου τις κατηγορίες για σκανδαλώδεις διαδικασίες και αναθέσεις τόνισε: «Οτιδήποτε αφορά σε τέτοιου είδους υποθέσεις δεν υπάρχει παρά μόνο ένας δρόμος να ακολουθήσει κανείς, το δρόμο προς τη δικαιοσύνη. Και όποιος είναι εμπλεκόμενος, όσο ψηλά κι αν βρίσκεται, φυσικά στο εδώλιο του κατηγορουμένου».

Κατα τ' άλλα, μιλώντας στον Real FM, ο κ. Γκιουλέκας εκτίμησε πως «στις αυτοδιοικητικές εκλογές υπάρχει περιθώριο στους συμπολίτες μας να επιλέξουν συνθετικά, κρίνοντας και την προσωπικότητα, και τις προτάσεις αλλά βεβαίως κρίνοντας και το πολιτικό περιβάλλον. Ένα μέρος των ψηφοφόρων σίγουρα θα ψηφίσει και με πολιτικά κριτήρια».

«Το βράδυ της 7ης Νοεμβρίου, σίγουρα ένα πολιτικό μήνυμα που θα βγει είναι αν ο χάρτης θα είναι πράσινος ή μπλε ή κατά πόσο θα είναι πράσινος κατά πόσο θα είναι μπλε. Πράγματι, θα μετρηθούν οι περιφέρειες κι αυτό θα δώσει ένα πολύ σημαντικό πολιτικό μήνυμα προς την ελληνική κοινωνία», συμπλήρωσε ο υποψήφιος της ΝΔ στο δήμο Θεσσαλονίκης.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή