Γ. Καμίνης: Το μνημόνιο δεν είναι το διακύβευμα των εκλογών

Δευτέρα, 06 Σεπτεμβρίου 2010 15:19
A- A A+

Τη θέση ότι το ζήτημα του μνημονίου δεν πρέπει να κυριαρχήσει στις εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, εξέφρασε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, μιλώντας στον ραδιοσταθμό Real fm.

«Όποιος κάνει σημαία του το θέμα του μνημονίου στις εκλογές για την αυτοδιοίκηση της Αθήνας, βρίσκεται σε λάθος εκλογές», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Το μνημόνιο φυσικά επηρεάζει την καθημερινότητα όλων μας, φυσικά και έχει επιπτώσεις και στα οικονομικά των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης», τόνισε ο κ. Καμίνης και πρόσθεσε: «Θα ζήσουμε με το μνημόνιο τα επόμενα χρόνια. Υπάρχουν διχογνωμίες κατά πόσον είναι ωφέλιμο ή όχι για τη χώρα, αλλά το κρίσιμο διακύβευμα στις εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση δεν είναι το μνημόνιο».

Σε ό,τι αφορά στη διαφορά που τον χωρίζει από τον Νικήτα Κακλαμάνη στις δημοσκοπήσεις εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα καταφέρει να την καλύψει και σημείωσε ότι «είναι επόμενο αυτές οι δημοσκοπήσεις να δίνουν αυτή την εικόνα».

« Αλλά έχουμε μπροστά μας δύο μήνες», συμπλήρωσε. «¶λλωστε, ο κ. Κακλαμάνης είναι τόσα χρόνια και δήμαρχος της Αθήνας και στην κεντρική πολιτική σκηνή ήταν και σαφώς θα έχει μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα από μένα», σημείωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων.

«Έχουμε, όμως, δύο μήνες μπροστά μας και νομίζω ότι αυτό το έδαφος μπορεί να καλυφθεί και εγώ τουλάχιστον θα προσπαθήσω να το υπερκαλύψω», κατέληξε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή