Αλ. Τσίπρας: O Γ. Παπανδρέου ψάχνει δάνεια ηθικής σε άλλους χώρους

Δευτέρα, 06 Σεπτεμβρίου 2010 18:47
A- A A+

Το ΠΑΣΟΚ θα αποτύχει να επιστρατεύσει ψηφοφόροους και υποστηρικτές, όπως απέτυχε να επιστρατεύσει πρωτοκλασάτα στελέχη του για τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές, εκτίμησε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Ερωτηθείς σχετικά με την υποψηφιότητα του κ. Καμίνη και γενικότερα τις υποψηφιότητες του κυβερνώνοντος κόμματος, μετά τη συνάντησή του με το προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών, ο κ. Τσίπρας απάντησε ότι «είναι προφανές ότι ο κ. Παπανδρέου ψάχνει να βρει δάνεια ηθικής σε άλλους χώρους» και πρόσθεσε ότι «αυτό που χρειάζεται η ελληνική κοινωνία είναι η αλλαγή κατεύθυνσης και στις περιφερειακές και στις δημοτικές εκλογές και αυτό το μήνυμα θα δώσουν οι πολίτες».

«Πιστεύουμε ότι είναι αναγκαίο όσο ποτέ να υπάρξει ένα ευρύτατο μέτωπο κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων που θα ανατρέψουν το μνημόνιο και την κυβερνητική πολιτική. Και αυτό το μέτωπο μπορεί να συγκροτηθεί από την πολύ ελπιδοφόρα συνάντηση της ριζοσπαστικής Αριστεράς με δυνάμεις που απεγκλωβίζονται από το χώρο του ΠΑΣΟΚ», τόνισε καταλήγοντας.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή