ΣΥΡΙΖΑ: Επιλογές πολιτικής «αφασίας» από τον Γ. Παπανδρέου

Δευτέρα, 06 Σεπτεμβρίου 2010 19:03
UPD:19:04
A- A A+

Για «επιλογές πολιτικής "αφασίας", πολιτικής "νάρκωσης" και τελικά αναμενόμενης πολιτικής ήττας, αν όχι και συντριβής» έκανε λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, σχολιάζοντας τις επιλογές του Γ. Παπανδρέου για τους μεγάλους δήμους και περιφέρειες.

Μιλώντας σε σε πολιτική συγκέντρωση του ΣΥΝ στην Πετρούπολη με θέμα τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις ο κ. Λαφαζάνης υποστήριξε ότι οι επιλογές του Γ. Παπανδρέου είναι, πρώτα απ' όλα και κυρίως, επιλογές για να χαμηλώσει, μέχρι εκμηδενίσεως, ο πολιτικός πήχης των εκλογών.

Σύμφωνα με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, «αυτά τα χαρακτηριστικά υποψηφίων χαμηλού πολιτικού φορτίου, αν όχι πολιτικής "υπνοβασίας", υπήρξαν ενιαία και συνεννοημένη κατεύθυνση των κ. Γ. Παπανδρέου και Α. Σαμαρά (βλ. Κικίλιας), προκειμένου να μη διακυβευθούν οι μείζονες μνημονιακές επιλογές και να μην εξαχθούν ευρύτερα πολιτικά συμπεράσματα».

Ο κ. Λαφαζάνης μίλησε, τέλος, για «αναμενόμενη και προεξοφλημένη ήττα της κυβερνητικής παράταξης», η οποία «έχει εκ των προτέρων ληφθεί μέριμνα από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ να κρυφτεί πίσω από τα αποκλειστικά, δήθεν, αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά της εκλογικής μάχης και να επιμεριστεί, με μια αμφίπλευρη εκλογική διεύρυνση, σε πρόσωπα και δυνάμεις συναινετικές ή ανεκτικές απέναντι στο μνημόνιο».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή