Ηράκλειο: Παρουσίαση υποψηφίων της ΝΔ από το Δ.Αβραμόπουλο

Δευτέρα, 06 Σεπτεμβρίου 2010 19:50
A- A A+

Τον υποψήφιο περιφερειάρχη Κρήτης κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, αλλά και τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη κ. Κώστα Μπαντουβά παρουσίασε στο Ηράκλειο ο αντιπρόεδρος του κόμματος κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Με την ευκαιρία της παρουσίασης, ο κ. Αβραμόπουλος αναφέρθηκε στις κατευθύνσεις που θα ακολουθήσει η Νέα Δημοκρατία προκειμένου να διεκδικήσει τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.

Συνεχείς ήταν οι αναφορές του στο μνημόνιο, το οποίο χαρακτήρισε ως «μνημόνιο υποταγής» ενώ επισήμανε πως όταν η Νέα Δημοκρατία έρθει στην εξουσία θα ζητήσει επαναδιαπραγμάτευση βασικών άρθρων και επανεξέτασή τους, αφού η χώρα βρίσκεται σε δύσκολη θέση όπως και οι πολίτες.

«Αυτές οι εκλογές είναι ξεχωριστές», ανέφερε, «αφού οι αυριανοί περιφερειάρχες θα αναλάβουν να παίξουν σοβαρότατο λόγο και θα κληθούν να βρουν το δρόμο της ανάπτυξης για τις Περιφέρειές τους».

Σε ότι αφορά τη στήριξη του Γιάννη Πλακιωτάκη ως υποψήφιου περιφερειάρχη Κρήτης ο κ. Αβραμόπουλος είπε πως σύσσωμη η Νέα Δημοκρατία είναι στο πλευρό του, καθώς «κοσμεί αυτό το κόμμα αλλά και τον πολιτικό κόσμο της χώρας με το ήθος του και τη μαχητικότητά του».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή