Γ.Καρατζαφέρης: «Μία ακόμη ανακύκλωση ατόμων»

«Ο κ. Παπανδρέου έχει “καλά αυτιά” αλλά αργούν να ακούσουν»
Τρίτη, 07 Σεπτεμβρίου 2010 13:42
UPD:13:52
A- A A+

«Ο Γιώργος Παπανδρέου σαφέστατα έχει “καλά αυτιά” αλλά αργούν να ακούσουν έγκαιρα τα σωστά μηνύματα. Το λέγαμε από την αρχή ότι το προηγούμενο κυβερνητικό σχήμα δεν τραβούσε και είχε ελλείψεις σε πρόσωπα και οργάνωση», παρατήρησε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., Γ.Καρατζαφέρης, σχολιάζοντας στον ρ/σ Flash τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης.

Ο αναμενόμενος από καιρό ανασχηματισμός δεν είναι ό,τι το καλύτερο, εκτίμησε μεταξύ άλλων ο κ. Καρατζαφέρης. «Έχει ατέλειες, έγινε καθυστερημένα και με προβλήματα. Περιμέναμε κάτι ισχυρότερο. Ουσιαστικά είναι μία ακόμη ανακύκλωση ατόμων», σημείωσε, εκτιμώντας πάντως πως η μετακίνηση του κ. Χρυσοχοϊδη είναι μία καλή και θετική κίνηση.

«Η κ. Κατσέλη ανέλαβε ένα εξαιρετικά δύσκολο και απαιτητικό υπουργείο. Ο κ. Λοβέρδος στο καινούργιο του πόστο επιβάλλεται να προβεί σε αναγκαίες και επίπονες αλλαγές. Θα βρει μεγάλη αντίσταση από το κατεστημένο του χώρου αυτού», προειδοποίησε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. και πρόσθεσε:

«Η αναβάθμιση του κ. Δρούτσα δεν είναι το καλύτερο και ισχυρότερο χαρτί. Δεν είναι η δέουσα και πρέπουσα κίνηση. Αλλά πρέπει να ομολογήσω πως ο κ. Δρούτσας έχει ένα καλό. Ακούει, παίρνει πρωτοβουλίες και συμβουλεύεται όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Έχουμε συναντηθεί αρκετές φορές και έχουμε ανταλλάξει απόψεις».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή