Γρήγορο βηματισμό ζητεί η ΕΣΕΕ από τη νέα κυβέρνηση

Τρίτη, 07 Σεπτεμβρίου 2010 14:20
A- A A+

Την ελπίδα «το νέο κυβερνητικό σχήμα να βρει τον βηματισμό του γρήγορα και πιο αποτελεσματικά, όπως επιβάλλει η κρισιμότητα των στιγμών», εξέφρασε ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Β. Κορκίδης.

«Ο Πρωθυπουργός επέλεξε ένα μεγάλο δομικό ανασχηματισμό επιχειρώντας να ανταποκριθεί στην πολυπλοκότητα και τις απαιτήσεις της τρέχουσας συγκυρίας. Ελπίζουμε η πορεία των εξελίξεων να δικαιώσει την απόφασή του», πρόσθεσε.

Επιπλέον, ο κ. Κορκίδης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επανίδρυση του υπουργείου Ναυτιλίας, με αρμοδιότητα, ανάμεσα στα άλλα και τις θαλάσσιες μεταφορές, κάτι που αποτελούσε πάγιο αίτημα του εμπορικού και ναυτιλιακού κόσμου.

Παράλληλα ευχήθηκε καλή επιτυχία στους παλαιούς και νέους υπουργούς και υφυπουργούς και εξέφρασε την ελπίδα το νέο υπουργικό συμβούλιο να αποφύγει τις «αρρυθμίες» και να προχωρήσει με γρήγορα βήματα προς τα εμπρός, χωρίς παλινδρομήσεις.

«Με την κα Κατσέλη, τον κ. Παπακωσταντίνου, τον κ. Λοβέρδο, τον κ. Σαχινίδη, τον κ. Κουτρουμάνη θα συνεχίσουμε μια εμπεδωμένη συνεργασία», συμπλήρωσε ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ και σχετικά με τον νέο υπουργό Ανάπτυξης Μ. Χρυσοχοΐδη εκτίμησε ότι θα συμβάλλει με την εμπειρία του στην ταχεία προώθηση και επίλυση των σωρευμένων ζητημάτων του εμπορικού κόσμου και της αγοράς.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή