Αντ. Μιλόσοσκι: Πρόσκληση στο Δ. Δρούτσα να επισκεφθεί τα Σκόπια

Τρίτη, 07 Σεπτεμβρίου 2010 15:49
A- A A+

Συγχαρητήρια επιστολή στο Δημήτρη Δρούτσα για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων ως υπουργός Εξωτερικών απέστειλε ο ΥΠΕΞ της ΠΓΔΜ Αν. Μιλόσοσκι, προσκαλώντας τον για επίσημη επίσκεψη στα Σκόπια.

«Θα ήθελα, με την ευκαιρία αυτή, να υπογραμμίσω την πεποίθησή μου ότι στην επικείμενη περίοδο θα καταβάλλουμε κοινές προσπάθειες για την αναβάθμιση των σχέσεων των δύο χωρών μας στο πνεύμα των ευρωπαϊκών αξιών, της αμοιβαίας συνεργασίας και κατανόησης», αναφέρει ο Μιλόσοσκι στην επιστολή.

Δηλώνει ακόμη «βαθιά πεπεισμένος ότι, με κοινές προσπάθειες, μπορούμε να προσδώσουμε μια νέα διάσταση στην ανάπτυξη των διμερών σχέσεων και της συνεργασίας, συνεισφέροντας έτσι, όχι μόνο στη σύσφιγξη των σχέσεων σε διμερές επίπεδο, αλλά και στη σταθερότητα και την πρόοδο της ευρύτερης περιοχής».

«Εκφράζοντας για μία ακόμη φορά την πάγια πεποίθηση ότι οι μελλοντικές σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών μας θα αναπτυχθούν σε πνεύμα φιλίας και αμοιβαίας κατανόησης, αξιότιμε συνάδελφε, θα ήθελα να σας απευθύνω πρόσκληση για επίσημη επίσκεψη στη Δημοκρατία της Μακεδονίας, σε ημερομηνία που θα προσδιοριστεί δια της διπλωματικής οδού», συμπληρώνεται στην επιστολή.

«Είμαι πεπεισμένος ότι, η επίσκεψή σας θα αποτελέσει ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων για πολλά ζητήματα και θα συνεισφέρει στην εμπέδωση της αμοιβαίας εμπιστοσύνης και στην ενδυνάμωση των σχέσεων καλής γειτονίας», καταλήγει ο Σκοπιανός ΥΠΕΞ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή