Ο Χ. Παπουτσής στα ηνία του υπ. Προστασίας του Πολίτη

Τρίτη, 07 Σεπτεμβρίου 2010 16:01
A- A A+

Ο σεβασμός στους νόμους, στον άνθρωπο, η ασφάλεια της κοινωνίας και η ποιότητα ζωής των πολιτών θα είναι οι τέσσερις άξονες, στους οποίους θα κινηθεί η νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Τους άξονες προσδιόρισε ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, ο οποίος παράλληλα διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει το επιτυχημένο έργο του προκατόχου του, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ιδιαίτερα σε κρίσιμους τομείς, όπως η αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος και της λαθρομετανάστευσης.

Ο απερχόμενος υπουργός, Μιχάλης Χρυχοσοΐδης, τόνισε ότι στο υπουργείο αυτό, άνοιξε όλα τα θέματα που σχετίζονται με την επιβολή της νομιμότητας και τον σεβασμό στον άνθρωπο και τον πολίτη, την αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος, της λαθρομετανάστευσης και άλλων σοβαρών προβλημάτων και πως η αποδοχή από όλους ότι η θητεία του ήταν επιτυχημένη, ήταν η μεγαλύτερη επιτυχία του.

Στην τελετή παράδοσης - παραλαβής ευχαριστίες εξέφρασε και ο απερχόμενος υφυπουργός, Σπύρος Βούγιας, ο οποίος, μεταξύ άλλων, είπε ότι πήγε στο υπουργείο με μια σχετική αμηχανία, αλλά φεύγει πολύ πλουσιότερος σε εμπειρίες και πολιτικά οφέλη, καθώς «έγινε πολύ σοβαρή προσπάθεια και πολύ επιτυχημένο έργο».

Τη διαβεβαίωσή του ότι θα ακολουθηθούν και «θα συνεχιστούν όλες οι επιτυχημένες προσπάθειες» των προκατόχων του έδωσε και ο νέος υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μανόλης Όθωνας.

Στην τελετή παράδοσης - παραλαβής παρόντες ήταν αξιωματικοί από όλους τους κλάδους και εκπρόσωποι του πολιτικού προσωπικού.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή