Δρακόντεια τα μέτρα για το μπαράζ της Εθνικής με την Τουρκία στο βόλεϊ

Τρίτη, 07 Σεπτεμβρίου 2010 17:06
A- A A+

Την Κυριακή (17:00 ΕΤ-1) η Εθνική ομάδα βόλεϊ υποδέχεται στο Ηράκλειο την Τουρκία στην ρεβάνς του 1-3 της ¶γκυρας και το κλειστό γυμναστήριο θα θυμίζει φρούριο προκειμένου να μην υπάρξουν επεισόδια.

Μετά την ήττα στην ¶γκυρα από την Τουρκία με 3-1, η Εθνική την Κυριακή υποδέχεται τους γείτονες στο Ηράκλειο, έχοντας ως στόχο το 3-0 που θα της δώσει και την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Το παιχνίδι και λόγω του αντιπάλου θα έχει μια μικρή ιδιαιτερότητα κάτι που γνωρίζουν οι διοργανωτές, που με την σειρά τους θα πάρουν δρακόντεια μέτρα προκειμένου να μην συμβεί το παραμικρό. Σήμερα μάλιστα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τον υπεύθυνο ασφαλείας της διοργάνωσης, Βασίλη Κοκοτσάκη και η οποία έγινε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου, για να παρθούν αποφάσεις για την ομαλή διεξαγωγή του ματς. Αναλυτικά οι αποφάσεις που πάρθηκαν έχουν ως εξής:

1. Κανείς δεν θα εισέλθει στον χώρο της εγκατάστασης χωρίς την ειδική διαπίστευση και το εισιτήριο του αγώνα (συμπεριλαμβανομένων και των ειδικών προσκλήσεων). Εφόσον υπάρξει μετακίνηση θεατών από την Τουρκία, αυτοί θα τοποθετηθούν στην βορειοδυτική πλευρά της θύρας επισήμων.

2. Η είσοδος των θεατών και διαπιστευμένων οχημάτων, θα γίνεται από την οδό Γ της ΒΙΠΕ (μόνο με εισιτήρια, διαπιστεύσεις και προσκλήσεις).

3. Ο πρώτος έλεγχος θεατών και διαπιστευμένων οχημάτων θα γίνεται στην διασταύρωση του εσωτερικού φυλακίου, όπου θεατές με εισιτήρια θα κατευθύνονται προς τις κερκίδες (δύο πέταλα και ανατολική εξέδρα) και θεατές με διαπιστεύσεις στις θέσεις VIP (δυτική εξέδρα).

4. Απαγορεύεται η μεταφορά αντικειμένων, κερμάτων, μπουκαλιών κλπ.

5. Δεν επιτρέπεται η είσοδος ανηλίκων χωρίς εισιτήριο ή πρόσκληση.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις