Αλ.Αλαβάνος: Κλειστά χαρτιά για την περιφέρεια Αττικής

Τρίτη, 07 Σεπτεμβρίου 2010 18:36
A- A A+

Κλειστά εξακολουθεί να κρατάει τα χαρτιά του ο Αλέκος Αλαβάνος σχετικά με το αν θα θέσει υποψηφιότητα για την περιφέρεια Αττικής. «Δεν είναι ούτε το παράστημα, ούτε τα παράσημα του περιφερειάρχη που μας ενδιαφέρουν. Είναι η νίκη σε μια μεγάλη πολιτική μάχη για το παρόν και το μέλλον του λαού και της νεολαίας μας», απάντησε σε τηλεοπτική του συνέντευξή ερωτώμενος σχετικά με το ενδεχόμενο υποψηφιότητάς του.

Ο κ. Αλαβάνος αναμένεται, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, να προβεί σε σχετικές ανακοινώσεις την Πέμπτη, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που θα παραχωρήσει.

Αναφερόμενος δε στην εκλογική αναμέτρηση στην Αττική, ο κ. Αλαβάνος σημείωσε ότι η περιφέρεια αυτή καλύπτει το ένα τρίτο του εκλογικού πληθυσμού της Ελλάδας. «Είναι ένα είδος πανελλαδικών εκλογών. Όταν μάλιστα έχουμε μια κυβέρνηση που εξελέγη με πρόγραμμα βελτίωσης της ζωής των εργαζομένων και εφαρμόζει την εντελώς αντίθετη πολίτικη της κατάλυσης του κοινωνικού κράτους», επισήμανε.

Σημειώνεται ότι τη Δευτέρα, ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλ. Τσίπρας έκανε γνωστό σε δήλωσή του ότι ο Αλέκος Αλαβάνος δεν απεδέχθη πρότασή του «να συμβάλλει στον αγώνα του κόμματος και να τεθεί επικεφαλής της μάχης για το δήμο της Αθήνας».

«Ανταποκρινόμενος στην ευθύνη που απορρέει από το θεσμικό μου ρόλο και σε μια ύστατη προσπάθεια υπέρβασης των αδιεξόδων που έχουν διαμορφωθεί στο ΣΥΡΙΖΑ, συναντήθηκα μετά από πρωτοβουλία μου με τον πρώην πρόεδρο της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ σ. Αλέκο Αλαβάνο, ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Τσίπρας, σημειώνοντας ότι «ο Αλέκος Αλαβάνος έχει τις δικές του πολιτικές επιλογές. Τις σέβομαι απόλυτα».

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή