Με Κ.Διάκο οι Οικολόγοι Πράσινοι στην Περιφέρεια Αττικής

Τετάρτη, 08 Σεπτεμβρίου 2010 13:51
A- A A+

Με το συνδυασμό "Αττική Οικολογική Απάντηση" και επικεφαλής τον Κώστα Διάκο, κατέρχονται στις περιφερειακές εκλογές για την περιφέρεια Αττικής, οι Οικολόγοι Πράσινοι.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα, ο κ. Διάκος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι τα τελευταία χρόνια η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει μετατραπεί σε εργαλείο περάσματος για την κεντρική πολιτική σκηνή και κάλεσε τους ενεργούς πολίτες και τις "συλλογικότητες" να πάρουν στα χέρια τους την εξουσία και τη θεσμική διαχείριση.

Όπως επεσήμανε, οι εκλογές της 7ης Νοεμβρίου είναι αυτοδιοικητικές και δεν έχουν στόχο να λύσουν το κεντρικό πολιτικό πρόβλημα, τονίζοντας ότι είναι λάθος να τις μετατρέψουμε σε αντιπαράθεση της κεντρικής πολιτικής σκηνής.

Αναφερόμενος στο μνημόνιο είπε ότι δεν ήρθε ως απρόβλεπτο καιρικό φαινόμενο, αλλά η κρίση είναι αποτέλεσμα του μοντέλου διακυβέρνησης των τελευταίων 35 χρόνων, και παράλληλα εξέφρασε την αντίθεσή του στον τρόπο που επιχειρείται να εφαρμοστούν τα μέτρα του μνημονίου.

Ο Κώστας Διάκος γεννήθηκε στην Αμμόχωστο της κατεχόμενης Κύπρου. Είναι δικηγόρος, νομικός περιβάλλοντος και μεταξύ άλλων συμμετέχει στην παναττική πρωτοβουλία για τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας, την εταιρία δικαίου για την προστασία του περιβάλλοντος, την ένωση καταναλωτών βιολογικών προϊόντων κ.α.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή