Απάντηση Π.Ψωμιάδη για την ποινική δίωξη

«Ολοι γνωρίζουν ποιος πολιτικός κρύβεται πίσω από αυτήν την ενέργεια»
Τετάρτη, 08 Σεπτεμβρίου 2010 14:52

(Φωτογραφία αρχείου)

A- A A+

Αμεση ήταν η απάντηση του νομάρχη Θεσσαλονίκης -και υποψήφιου περιφερειάρχη- Παναγώτη Ψωμιάδη στα δημοσιεύματα σχετικά με την ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1863812 .

«Είναι άραγε τυχαίο ότι τα δημοσιεύματα περί παραπομπής του Π. Ψωμιάδη σε δίκη είδαν το φως της δημοσιότητας πέντε χρόνια μετά τη σχετική καταγγελία και την ώρα που ο κυβερνητικός υποψήφιος για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έπαιρνε το χρίσμα από το κόμμα του;», σημειώνεται στη ανακοίνωση της Ν.Θεσσαλονίκης.

«Όλοι γνωρίζουν ποιος πολιτικός κρύβεται πίσω από αυτήν την ενέργεια. Το έργο το έχουμε ξαναδεί τις παραμονές των εκλογών και το 2002 και το 2006, όμως τα προβλήματα των πολιτών δεν λύνονται στις δικαστικές αίθουσες αλλά με πολιτικό διάλογο», συνεχίζει στο ίδιο ύφος η ανακοίνωση και καταλήγει:

«Όλοι αυτοί που στο βωμό των προεκλογικών εντυπώσεων δεν διστάζουν να εμπλέξουν χιλιάδες μαθητές, ας απολογηθούν και ας απαντήσουν στους γονείς πώς θα πάνε τα παιδιά τους στο σχολείο από την ερχόμενη Δευτέρα».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή