Γ. Μίχας: Nα ανακαλέσει ο κ. Καρατζαφέρης

Τετάρτη, 08 Σεπτεμβρίου 2010 15:13
A- A A+

Επιστολή στον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ., Γιώργο Καρατζαφέρη, έστειλε ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μίχας, ζητώντας του να ανακαλέσει τις δηλώσεις που έκανε χθες για τον ίδιο στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash.

«Μου κάνουν εντύπωση οι μεθοδεύσεις του Μιχαλολιάκου στο Πειραιά. Πως γίνεται να δείχνει τέτοια εξαιρετική επιμέλεια για όλες τις περιφέρειες εκτός αυτής του Πειραιά; Κάνει τα πάντα και μεθοδεύει την παραμονή του κ. Μίχα στον Πειραιά. Ακούγεται ότι ο κ. Μίχας έχει επιχειρηματικές σχέσεις και άλλες δραστηριότητες με τον πεθερό του κ. Μιχαλολιάκου, όπως είναι η αποκομιδή των σκουπιδιών. Δεν γνωρίζω αλλά βλέπω με σκεπτικισμό την στάση του», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., προκαλώντας την αντίδραση του κ. Μίχα.

«Λυπάμαι πραγματικά για τις χθεσινές σας δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash. Είναι πρωτοφανές αρχηγός κόμματος που οφείλει να λειτουργεί με αυξημένο αίσθημα ευθύνης, να υιοθετεί και να διαδίδει δημοσίως φήμες που δήθεν ακούγονται, αλλά ούτε ο ίδιος γνωρίζει εάν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα», υπογραμμίζει στην επιστολή του ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ για το δήμο Πειραιά.

Καταλήγοντας ο κ. Μίχας καλεί τον κ. Καρατζαφέρη, σε ένδειξη υπευθυνότητας, να ανακαλέσει τις επίμαχες δηλώσεις «που σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και οι οποίες πλήττουν βάναυσα την τιμή και την υπόληψή μου», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή