Kούπερ: Συγκεντρωμένοι στο κάθε παιχνίδι ξεχωριστά

Πέμπτη, 09 Σεπτεμβρίου 2010 15:02
A- A A+

Συγκέντρωση ζήτησε ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ από τους παίκτες του στο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό το Σάββατο στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο προπονητής των «κιτρίνων» σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χαρακτήρισε την αναμέτρηση αυτή πολύ δύσκολο παιχνίδι, όμως δήλωσε αισιόδοξος για το τι μπορεί να πετύχει η ομάδα του.

«Παίζουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ο ¶ρης όμως βρίσκεται σε μία καλή στιγμή. Ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα με μία εκτός έδρας νίκη. Νωρίτερα υπήρχε η είσοδος μας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Η ομάδα όμως πρέπει να πηγαίνει βήμα – βήμα και να συγκεντρωθεί σε κάθε παιχνίδι που έχει να παίξει. Πρέπει να κάνεις σταθερά βήματα γιατί αλλιώς μπορεί αν στραβοπατήσεις και να πέσεις. Θα πρέπει να βρούμε την κατάλληλη ισορροπία», σχολίασε.

«Υπάρχει κίνητρο και αισιοδοξία. Είχαμε αρκετά χρόνο να δουλέψουμε στο παιχνίδι και δεν έχουμε προβλήματα. Από εκεί και πέρα η αισιοδοξία που υπάρχει έχει να κάνει και με το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός δεν ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα. Αυτό δημιουργεί φιλοδοξία. Βλέπουμε το δικό μας ξεκίνημα και το δικό τους, δημιουργούνται φιλοδοξίες που θα έπρεπε να είναι περισσότερο ευχές. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε τα δικά μας εργαλεία, τα δικά μας κίνητρα και βήμα – βήμα να φθάσουμε παραπάνω».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις