Γκέκας: «Οι αρμόδιοι γνωρίζουν την κατάσταση»

Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2010 13:58
A- A A+

Τους λόγους που τον οδήγησαν στο να αποχωρήσει από την Εθνική εξήγησε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Φάνης Γκέκας.

Ο Έλληνας επιθετικός, υποστήριξε με δηλώσεις του στον Sentra FM 103,3 πως το πρόβλημα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα που τον οδήγησε στην πόρτα της εξόδου προϋπήρχε από την εποχή του Ότο Ρεχάγκελ και απλώς αποφάσισε να φύγει τώρα, καθώς ούτε με τον ερχομό του Φερνάντο Σάντος άλλαξε τίποτα.

«Την απόφαση την είχα πάρει εδώ και πολύ καιρό. Δεν μπορούσα να πω κάτι πριν το Μουντιάλ γιατί ίσως τα πράγματα να ήταν χειρότερα. Για μένα ήταν η κατάλληλη στιγμή, ειδικά από τη στιγμή που δεν άλλαξαν κάποια πράγματα. Ήταν το καλύτερο για να έχω τη συνείδηση μου καθαρή», σημείωσε.

Στη συνέχεια υποστήριξε πως όλοι οι αρμόδιοι για την Εθνική γνωρίζουν πολύ καλά την κατάσταση.

«Δεν ασχολούμαι με το αγωνιστικό και με τον Ρεχάγκελ πολλές φορές δεν έχω παίξει και έχω μείνει εκτός αποστολής. Ακόμη και στην ομάδα μου δεν έχω αγωνιστεί αλλά δεν έχω δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα. Ο προπονητής αποφασίζει ποιος θα παίξει. Εξήγησα στους αρμόδιους και δεν θέλω να αναφεθώ περαιτέρω. Τους ξέρουν του λόγους, τους γνώριζαν καιρό. Μίλησα με τον τιμ μάνατζερ, τον κ. Φύσσα και του εξήγησα την κατάσταση. Πιστεύω ότι αυτός είναι αρμόδιος να ενημερώσει τους πάντες».

Το τελευταίο 24ωρο, όταν βγήκε στα ΜΜΕ η πρόθεση του Γκέκα να αποχωρήσει, πολλές ήταν οι φήμες που ήθελαν τον Κώστα Κατσουράνη να αποτελεί έναν από τους λόγους. Ο ίδιος όμως αρνήθηκε να τις σχολιάσει.

«Δεν ξέρω ποιος έβγαλε αυτό το όνομα προς τα έξω. Δεν θα εκθέσω κανέναν ποδοσφαιριστή. Το ότι υπάρχει πρόβλημα στην εθνική το ξέρουν οι αρμόδιοι, δεν θέλω να πω κάτι άλλο πάνω σε αυτό το θέμα. Δεν μπορώ να πω τίποτα πάνω σε τέτοια θέματα. Έχω ενημερώσει αυτούς που πρέπει. Αυτοί είναι υπεύθυνοι».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις