Σούπερ Λίγκα: Ολυμπιακός-Κέρκυρα 2-0

Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2010 19:07
UPD:19:31
A- A A+

Παρότι ο Ολυμπιακός φάνηκε σε μεγάλα διαστήματα του αγώνα να μην έχει ρυθμό, κατάφερε και επικράτησε της Κέρκυρας με 2-0 στο άδειο από κόσμο Καραϊσκάκη χάρη στα τέρματα των Όλοφ Μέλμπεργκ και ¶λμπερτ Ριέρα.

Οι ερυθρόλευκοι εμφανώς επηρεασμένοι από το 15θήμερο απραξίας, λόγω των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, παρουσίασαν εικόνα κουρασμένης ομάδας απέναντι στους φιλοξενούμενοι, οι οποίοι δεν μπορούσαν να απειλήσουν επιθετικά, αλλά αμυντικά έβγαζαν αξιοπρεπώς το παιχνίδι.

Χωρίς πολλές ιδιαίτερες φάσεις στο πρώτο μέρος η ομάδα του Πειραιά έφτασε στο γκολ στο 29', στο διάστημα δηλαδή που πίεσε λίγο περισσότερο. Σε κόρνερ του Αριέλ Ιμπαγάσα ο Μέλμπεργκ ξέφυγε από τον παίκτη που τον μάρκαρε και με άψογη κεφαλιά έστειλε τη μπάλα πρώτα να σκάσει στο έδαφος για να καταλήξει στη συνέχεια στα δίχτυα του πολύ σταθερού Δημήτρη Κωνσταντόπουλου.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε ακόμα περισσότερο με τις δυο ομάδες να δημιουργούν μόνο υποψίες φάσεων.

Για τον Ολυμπιακό μπροστά έτρεχε μόνο ο Φετφατζίδης, ο οποίος ήταν και ο μοναδικός που ξεχώρισε στο ματς. Στο 85' και ενώ είχε ήδη στο ενεργητικό του μια δυο καλές ενέργειες, στην αντεπίθεση έκοψε την κατάλληλη στιγμή για τον Ριέρα και αυτός με σουτ με τη μία από πλάγια αριστερά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0 και να τελειώσει το ματς.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Βαλβέρδε): Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα (79' Ρόμενταλ), Φετφατζίδης, Φουστέρ (64' Ντούντου), Χολέμπας, Αβ. Παπαδόπουλος, Μήτρογλου (46' Μιραλάς), Ουρτάδο, Τοροσίδης, Ριέρα

Κέρκυρα (Τεννές): Κωνσταντόπουλος, Δ. Ιωάννου, Στολτίδης (46' Φλάβιο), Καλαντζής, Γιάντσης (46' Η. Ιωάννου), Παρασκευαϊδης, Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Γκουστάβο, Επστάϊν (61' Λαμπρόπουλος), Μακρής

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις