Σούπερ Λίγκα: Ατρόμητος-Ηρακλής 1-1

Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2010 19:20
UPD:19:28
A- A A+

Βρέθηκε ξανά πίσω στο σκορ, όμως έβαλε στο σακούλι του έναν βαθμό. Ο Ηρακλής με γκολ του Σολτάνι στο 88' πήρε βαθμό στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο, που είχε προηγηθεί με τον Περόνε (63').

Μπορεί ο Ατρόμητος να είχε τον έλεγχο του αγώνα στα χέρια του σε όλο το πρώτο μέρος, όμως δεν κατάφερε να κάνει την άμυνα του Ηρακλή να τον νιώσει. Οι παίκτες του Γιώργου Δώνη έφταναν εύκολα μέχρι έξω από την περιοχή των Κυανόλευκων, όμως δεν μπορούσαν να βρουν τον τρόπο για να κάνουν τη ζημιά. Χαρακτηριστικό της... περιφερειακής δραστηριότητας των γηπεδούχων στα πρώτα 45' είναι ότι οι δύο καλύτερες φάσεις ήρθαν από μακρινά σουτ.

Στο 14' το έκανε ο Μελισσάς και στο 43' ο Μπαζίνσκι, όμως και στις δύο περιπτώσεις ο Ελευθερόπουλος ήταν στην σωστή θέση και απέκρουσε.

Στην επανάληψη, οι Περιστεριώτες μπήκαν πολύ δυνατά και αν δεν υπήρχε ο Ελευθερόπουλος θα είχαν ανοίξει το σκορ πολύ νωρίτερα. Ο Ελληνας πορτιέρε κράτησε το 0-0 μέχρι το 63' όταν ο Μπρίτο, που πέρασε σαν αλλαγή και έδωσε μεγάλη φρεσκάδα στους γηπεδούχους, σέρβιρε στον Περόνε, ο οποίος με όμορφο πλάσε έκανε το 1-0.

Ο Ηρακλής δεν υπήρξε ποτέ στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Ατρόμητο ειδικά μετά το γκολ να κάνει ότι θέλει και να χάνει ευκαιρίες για να κλειδώσει το αποτέλεσμα, κάτι που δεν έκανε ποτέ και το πλήρωσε.

Στο 88' μετά από γέμισμα στην περιοχή, ο Σολτάνι είχε την ευκαιρία να κατεβάσει τη μπάλα και με δεξί βολέ να νικήσει τον Μιχαηλίδη χαρίζοντας στην ομάδα του έναν πολύτιμο βαθμό (1-1). Με δέκα παίκτες τελείωσαν το ματς οι γηπεδούχοι εξαιτίας της αποβολής του Αναστασάκου στις καθυστερήσεις για διαμαρτυρία.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Ντε Ολιβέιρα, Μελισσάς, Μπαζίνσκι, Σαμπού, Νεμπεγλέρας, Καμαρά, Σαρμιέντο (71' Σφακιανάκης), Περόνε (83' Αναστασάκος), Φαβάλι, Καραγκούνης (62' Μπρίτο)

Ηρακλής (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ελευθερόπουλος, Αραμπατζής, Κατσαμπής, Χοσέμι, Λίμα, Ντάνι, Παπαστεριανός (66' Σολτάνι), Μάρα, Κομπαγιάσι (67' Π.Γκαρσία), Σίσιτς (72' Βέλλιος), Γιάκομπ

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις