Σούπερ Λίγκα: Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 0-0

Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2010 19:24
UPD:19:35
A- A A+

Το φαινόμενο του ΠΑΟΚ να μην μπορεί να κερδίσει μακριά από το σπίτι του φάνηκε και στην Τρίπολη. Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη έμεινε στο 0-0 κόντρα στον Αστέρα παρότι αγωνιζόταν με παίκτη παραπάνω από το 52'. ¶τυχοι οι γηπεδούχοι έχασαν μοναδικές ευκαιρίες ακόμα και για τη νίκη.

Το ότι στα εντός έδρας παιχνίδια του ΠΑΟΚ επικρατεί ο νόμος της Τούμπας, είναι γνωστό σε όλους, με τον «δικέφαλο» είτε εύκολα, είτε δύσκολα να καταφέρνει να παίρνει το αποτέλεσμα που θέλει. Ωστόσο τα δύσκολα για τους «ασπρόμαυρους» είναι μακριά από το σπίτι τους, εκεί που εμφανίζουν ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. Ένα τέτοιο πρόσωπο έδειξαν και στην Τρίπολη, όπου έμειναν στο μηδέν απέναντι στον Αστέρα, παρότι έπαιζαν με παίκτη παραπάνω από το 52Ά. Με το αποτέλεσμα αυτό ο ΠΑΟΚ έφτασε τους τέσσερις βαθμούς, μετά και τη νίκη στην πρεμιέρα επί του Πανσερραϊκού.

Ο Αστέρας από την άλλη παρότι για το μεγαλύτερο μέρος της επανάληψης έμεινε με δέκα παίκτες, έδειξε χαρακτήρα, βγήκε μπροστά και διεκδίκηση με αξιώσεις τη νίκη, ωστόσο ήταν άτυχος με το 0-0 να του αφήνει μία πίκρα. Τραγική η κίνηση του Ουντότζι να βρίσει τον διαιτητή και να αφήσει για τόσο μεγάλο διάστημα την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο Αστέρας Τρίπολης είχε επικρατήσει μέαα στην Κρήτη του Εργοτέλη με 1-0, ενώ ο ΠΑΟΚ σαφώς πιο δύσκολα νίκησε τον Πανσερραϊκό στην Τούμπα με 3-2.

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης (Βαγγέλης Βλάχος): Ντεγκρά, Αργυρόπουλος, Φυτανίδης, Μπαρτολίνι, Ουριμπάρι, Μπαστία, Λαδάκης, Αράς (38' Ουντότζι), Ρομπέρτο (69' Ρούμπιλ), Ροζέριο (85' Φορτούνης), Καρέρα

ΠΑΟΚ (Παύλος Δερμιτζάκης): Κρέσιτς, Μπουσαϊντί, Γκαρσία, Βιτόλο, Σαλπιγγίδης, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Λίνο, Βιεϊρίνια, Ίβιτς (69' Κουτσιανικούλης), Φιλομένο (51' Παπάζογλου)

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις