Σούπερ Λίγκα: Ολυμπιακός Βόλου-Εργοτέλης 0-1

Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου 2010 17:59
UPD:18:04
A- A A+

Ο Μάριο Μπούντιμιρ σκόραρε με κεφαλιά στο 68ο λεπτό για να δώσει μια σημαντική εκτός έδρας νίκη με 1-0 στον Εργοτέλης επί του Ολυμπιακού Βόλου εκτός έδρας.

Οι Βολιώτες μπορεί την πρώτη αγωνιστική να έκαναν την έκπληξη, επικρατώντας του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη, όμως στη δεύτερη ημέρα του πρωταθλήματος υπέκυψαν στους πιο έμπειρους Κρητικούς.

Ο Εργοτέλης από το ξεκίνημα της αναμέτρησης έδειξε τη διάθεσή του να χτυπήσει το παιχνίδι και ήταν εκείνος που στο πρώτος μέρος με τον αεικίνητο Λεάλ δημιούργησε όλες τις ευκαιρίες.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός παρουσίασε πιο συγκροτημένη εικόνα, όμως πάνω που προσπαθούσε να βγει μπροστά για να κυνηγήσει το γκολ, ήρθε το 0-1. Ο Μπούντιμιρ εκμεταλλευόμενος κενό στην άμυνα των γηπεδούχων, πήρε την κεφαλιά και άφησε άγαλμα τον Γιακόπουβιτς.

Στο 20λεπτο που απέμενε συν τις καθυστερήσεις οι Βολιώτες πίεσαν για την ισοφάριση, αλλά έπεσαν πάνω σε έναν σταθερότατο Δασκαλάκη, ο οποίος κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός Βόλου (Τσιώλης): Γιακούποβιτς, Σανκαρέ, Αλβάρες, Τόμας, Σελέζι, Ρίκκα (Σολάκης 71'), Μόνχε, Ουμπίντες, Ζαραδούκας, Μπρέσκα (Ρόκας 53'), Καμπάνταης (Μάρτιν 53')

Εργοτέλης (Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Ρομάνο, Γιαλούσης, Χίμπλιγκερ, Τζούνιορ(Ορφανός 65'), Ρουμπάκης, Μπέτο, Λεάλ(Βερπακόφσκις 90'), Μπούντιμιρ, Ολίσε (Φραγκουλάκης 77'), Αλεξόπουλος

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις