Σούπερ Λίγκα: Ξάνθη-Πανιώνιος 1-1

Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου 2010 18:02
UPD:20:19
A- A A+

Αν και προηγήθηκε νωρίς και μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση, ο Πανιώνιος έφυγε ευχαριστημένος με το 1-1 από την Ξάνθη, η οποία το πάλεψε για νίκη. Με εννιά παίκτες τελείωσαν το ματς οι Κυανέρυθροι.

Πολύ καλύτερα μπήκε στην αναμέτρηση ο Πανιώνιος και το γκολ του Ριέρα στο 9' επιβεβαίωσε την κυριαρχία στο γήπεδο. Ο Ισπανός έφυγε στην πλάτη του Κωστούλα και με όμορφο πλάσε άνοιξε το σκορ, με τους δυο τους να είναι πρωταγωνιστές και στο 21'. Ενώ οι Κυανέρυθροι είχαν τον έλεγχο του κέντρου και έβγαιναν εξαιρετικά σε αντεπιθέσεις, ο Ριέρα, εκνευρισμένος από μαρκάρισμα που είχε δεχθεί σήκωσε στον αέρα με τάκλιν τον Κωστούλα, ο οποίος οδηγήθηκε στο φορείο και έγινε αλλαγή. Ο διαιτητής, Λαμπρόπουλος, κράτησε τον 26χρονο στην αναμέτρηση δείχνοντάς του μόνο κίτρινη κάρτα.

Παρά το γεγονός αυτό οι Νεοσμυρνιώτες, δεν έμελλε να βγάλουν το ημίχρονο με 11 παίκτες. Μέσα σε οκτώ λεπτά (27', 39') ο Τσότσαλιτς είδε δύο κίτρινες και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια. Η Ξάνθη πίεσε στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου, χωρίς να καταφέρει να ισοφαρίσει.

Στη επανάληψη ο Πανιώνιος μπήκε δυνατά για... ξύλο στην αναμέτρηση με τους παίκτες του να συνεχίζουν τα σκληρά μαρκαρίσματα με κύριο αποδέκτη τον Βασιλακάκη, ο οποίος τύχαινε να είναι μέσα σε όλες τις φάσεις. Ο παίκτης της Ξάνθης ήταν αυτός χάρη στον οποίο οι Ακρίτες έβαλαν έναν βαθμό στο σακούλι τους καθώς στο 50' με εξαιρετική προσποίηση ξεγέλασε τον Βαρό, ο οποίος τον ανέτρεψε μέσα στην περιοχή. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα, παρά την καλή προσπάθεια του Μάχο, ο Μαρσελίνιο γράφοντας το 1-1, το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό.

Λίγο μετά το γκολ ο Πανιώνιος έδειξε να ξεπερνά τη μπόρα των επιθέσεων της Ξάνθης, όμως στη συνέχεια οπισθοχώρησε και πάλι παίρνοντας τελικά έναν πόντο. Στο 89', με καθυστέρηση, ο Ριέρα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Οι συνθέσεις:

Ξάνθη (Nίκος Κεχαγιάς): Γκσπουρνινγκ, Μπέρτος, Τζάγκι, Κωστούλας (23' Μπόατενγκ), Γκλέισον, Αντεφέμι, Κατόνγκο, Λέιτε, Στρμπα (56' Μπεκαμένγκα), Βασιλακάκης, Μπούγκα (64' Πόι).

Πανιώνιος (Mίκαελ Στόρε): Μάχο, Μανιάτης, Λάτκα, Σιόβας, Βάρο, Τσότσαλιτς, Κουμορτζί, Γουνδουλάκης (46' Κοντοές), Βαζ Τε (82' Σαλαλί), Μπάλαμπαν (90'+ Όμο), Ριέρα.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις