Σούπερ Λίγκα: ΑΕΚ-Πανσερραϊκός 2-0

Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου 2010 22:28
UPD:13/09/2010 00:18
A- A A+

Με τον Ράφικ Τζιμπούρ να είναι ο σκόρερ του πρώτου γκολ της ομάδας του και δημιουργός του δευτέρου, η ΑΕΚ επικράτησε του νεοφώτιστου Πανσερραϊκού με 2-0 στη Ριζούπολη.

Η Ένωση άσκησε πίεση από τα πρώτα λεπτά της συνάντησης με τον Αλγερινό να είναι ο πιο κινητικός της παίκτης στο γήπεδο και μόλις στο 6' έχασε μεγάλη ευκαιρία για να βάλει τους γηπεδούχους σε θέση οδηγού, όταν βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα των Σερραίων, Ράντμαν, αλλά ο τελευταίος απέκρουσε.

Ένα λεπτό αργότερα ήταν η σειρά του Νέιθαν Μπερνς να απειλήσει, όμως πάλι ο Ράντμαν δεν νικήθηκε.

Εν τέλει, μετά από 26 λεπτά αγώνα ο Νίκος Λυμπερόπουλς βρήκε με όμορφη μπαλιά τον Τζιμπούρ μέσα στην περιοχή και ο τελευταίος δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ.

Η ΑΕΚ συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και στην επανάληψη με τη μπάλα στο 57' να σταματάει στο δοκάρι του Πανσερραϊκού μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σκόκο.

Χωρίς να σκοράρει και δεύτερο τέρμα, παρότι ήταν καλύτερη, οι κίτρινοι αγχωνόντουσαν. Η όποια αγωνία τους όμως θα εξαφανιζόταν στο 70', όταν ο Τζιμπούρ σέντραρε και ο Καφές με διπλή προσπάθεια έγραψε το 2-0. Τα εναπομείναντα λεπτά λίγη σημασία είχαν.

Στα αξιοσημείωτα, πάντως, της αναμέτρησης συμπεριλαμβάνεται και η αποβολή του Ντούσαν Μπάγεβιτς στο 80' από τον 4ο διαιτητή της συνάντησης για διαμαρτυρία του Σερβοέλληνα τεχνικού σε κίτρινη κάρτα που πήρε ο Γρηγόρης Μάκος.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Αραμπατζής, Λαγός, Γιάχιτς, Δέλλας, Μανωλάς, Μάκος (83' Ντιοπ), Καφές, Μπερνς (67΄Πατσατζόγλου), Λυμπερόπουλος, Σκόκο (90' Λεονάρντο), Τζεμπούρ

Πανσερραϊκός (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Ράντμαν, Πάμπλο ¶μο, Κάστρο, Γεωργιάδης, Μπέλιτς (65' Τάντιτς), Βρούτσινα, Ντιόγκο, Παπάζογλου, Σουμπίνιο (58' Αμπουμπακαρί), Λεοζίνιο (77' Νταλέ), Αλβάρεζ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις