Στηρίζει Ν.Νίνο η Ρηγίλλης στο Ρέθυμνο

Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2010 13:36
A- A A+

Tη στήριξή της στην υποψηφιότητα του Νίκου Νίνου για το δήμο Ρεθύμνου ανακοίνωσε επισήμως η Ρηγίλλης, χαρακτηρίζοντάς τον ως το καταλληλότερο πρόσωπο για να εκπροσωπήσει τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές του Νοεμβρίου.

«Ανακοίνωσα την υποψηφιότητά μου αρχικά ως ανεξάρτητος, και στην πορεία προέκυψε η στήριξη μου από τη ΝΔ. Δηλώνω πως θα δεχθώ και κάθε άλλη στήριξη από όπου κι αν προέρχεται διότι θεωρώ πως σε αυτές τις εκλογές θα πρέπει όλοι να βρεθούμε ενωμένοι για μία νέα εποχή για το Ρέθυμνο», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Νίνος.

Παράλληλα εξέφρασε την ευχή να υπάρξει συνεργασία με τον κ. Μαθιουδάκη, δεδομένου ότι προέρχονται από τον ίδιο πολιτικό χώρο: «Ως ανεξάρητος υποψήφιος και ο κ. Μαθιουδάκης θα πρέπει να εξετάσει το ενδεχόμενο της μεταξύ μας συνεργασίας που τελικά πιστεύω θα επιτευχθεί. ¶λλωστε και οι δύο μας πρέπει να πείσουμε τους πολίτες ότι σήμερα που ο κόσμος έχει απαξιώσει την πολιτική, υπάρχουν υγιείς δυνάμεις που αξίζουν την εμπιστοσύνη του».

Καταλήγοντας, ο κ. Νίνος τόνισε την ανάγκη όλοι οι πολίτες να φθάσουν μπροστά στην κάλπη και να παραμερίσουν τις όποιες πικρίες υπάρχουν, διότι, όπως είπε, η μη συμμετοχή στις εκλογές για την αυτοδιοίκηση είναι επί της ουσίας άρνηση συμμετοχής στα ζητήματα που απασχολούν τον τόπο. «Έχουμε ανάγκη την ενότητα και αυτό είναι και το σύνθημά μας», συμπλήρωσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή