Λουίς Γκαρσία: «Με συγκέντρωση και στα 90 λεπτά»

Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2010 22:33
REUTERS/ALBERT GEA

A- A A+

Βαρκελώνη,

Ως γέννημα θρέμμα της Μπαρτσελόνα, ο Λουίς Γκαρασία ανέλαβε να εκπροσωπήσει τους παίκτες του Παναθηναϊκού στη καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στους «μπλαουγκράνα».

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός δεν έκρυψε τη χαρά του για το γεγονός πως επιστρέφει στο Καμπ Νου, αν και εμφανίστηκε έτοιμος να παλέψει για να κάνει η νέα του ομάδα τη μεγάλη έκπληξη στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω σε ένα γήπεδο στο οποίο έχω αγωνιστεί με τόσες επιτυχίες. Και φυσικά είναι πάντοτε ευχάριστο να συναντάς παλιούς φίλους», τόνισε αρχικά και συνέχισε: «Ξέρουμε πως παίζει η Μπαρτσελόνα και πόσο δύσκολο είναι να την κερδίσουμε. Ελπίζω πως με συγκέντρωση και στα 90 λεπτά θα καταφέρουμε να πάρουμε ένα επιθυμητό αποτέλεσμα».

Αναφορικά με τα χαρακτηριστικά του Παναθηναϊκού, που θα μπορούσαν να αποβούν υπέρ του, σχολίασε: «Είμαστε μια συμπαγής και σφιχτή ομάδα με ισχυρό μας σημείο το μεσοεπιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού μας. Νομίζω γι' αυτό είμαστε καλοί στις αντεπιθέσεις και ίσως έτσι μπορούμε να κάνουμε την έκπληξη».

Στην τελευταία του αποστροφή, πάντως, δεν φάνηκε να διατηρεί υπέρ του δέοντος μεγάλες ελπίδες, υπογραμμίζοντας πως «η Μπαρτσελόνα μπορεί να κάνει τα πάντα σε κάθε αντίπαλο...»

ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις