Στήριξη Β. Οικονόμου στον Αλ. Μητρόπουλο

Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2010 14:35
A- A A+

Tη στήριξή του στην υποψηφιότητα του κ. Αλέξη Μητρόπουλου για την περιφέρεια Αττικής στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου εξέφρασε ο ανεξάρτητος βουλευτής Βασίλης Οικονόμου. Παράλληλα, επέκρινε τον επίσης υποψήφιο για την ίδια περιφέρεια Γιάννη Δημαρά.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Real FM, ο κ. Οικονόμου σημείωσε πως «όσοι είχαμε τη διαφωνία με το μνημόνιο συναντιόμασταν αυτούς τους 4 μήνες και συζητάγαμε...Εμείς, λοιπόν, παίρνοντας αυτή την πρωτοβουλία στηρίζουμε και καταθέτουμε την υποψηφιότητα του Αλέξη του Μητρόπουλου, μία ανεξάρτητη υποψηφιότητα».

Για τον κ. Δημαρά, ανέφερε πως «όλους αυτούς τους μήνες δεν ήταν κοντά μας, δεν δεν υπήρχε πουθενά σε αυτές τις διεργασίες, γι’αυτό κι εγώ έκπληκτος πλέον βλέπω την υποψηφιότητά του».

Επικρίνοντάς τον για τη στάση του, επισήμανε πως ο κ. Δημαράς ζήτησε το χρίσμα από το ΠΑΣΟΚ πριν από λίγες μέρες και δεν το πήρε. «Εγώ δεν τα καταλαβαίνω αυτά. Ο ανεξάρτητος δεν ζητάει χρίσματα. Ο ανεξάρτητος κατεβαίνει κι όποιος θέλει τον υποστηρίζει» συνέχισε.

Αναφερόμενος τέλος στο μνημόνιο, μίλησε για πολιτική που δεν μπορεί να τραβήξει άλλο:

«Και χθες και σήμερα συζητάμε αν θα μπει ο φόρος για το πετρέλαιο, αν θα μπει η περαίωση. Όλα αυτά είναι αποτελέσματα της αδυναμίας να μαζευτούν τα χρήματα του έτους. Ποια χρήματα; Που επιβάλλει η τρόικα και το μνημόνιο. Δηλαδή, επειδή δεν θα πάρουμε αλλιώς την τρίτη δόση τον Δεκέμβρη, αν δεν πέσει κάτω σε μονοψήφιο αριθμό το έλλειμμα,..., αν δεν μαζευτούν αυτά τα 3 δισ., δεν θα πάρουμε την τρίτη δόση. Γιατί δεν λένε την αλήθεια οι κυβερνώντες; Ότι θα τα πάρουν ούτως ή άλλως. Απλά θα τα πάρουν 15 Νοεμβρίου. Και απλώς πιστεύουν ότι ο αφελής Έλληνας δεν θα το καταλάβει και θα ψηφίσει πάλι όπως πρέπει».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή