Νιόπλιας: «Είχε θιγεί ο εγωισμός της Μπαρτσελόνα»

Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2010 00:20
UPD:01:25
A- A A+

Βαρκελώνη,

Το βαρύ σκορ και η κυριαρχία της Μπαρτσελόνα στον αγωνιστικό χώρο δεν άφηνε χώρο για πολλές δηλώσεις. Ο Νίκος Νιόπλιας ήταν εμφανώς αμήχανος για το τι θα μπορούσε να πει ή να σχολιάσει. Εν τέλει, αποφάσισε -πολύ λογικά- να σταθεί στην ανωτερότητα των αντιπάλων της ομάδας του.

«Έχω την εντύπωση πως όποια ομάδα και να βρίσκεται στο γήπεδο η Μπαρτσελόνα θα έχει τον έλεγχο. Γιατί μιλάμε για μια ομάδα με πολύ μεγάλους παίκτες, των οποίων μάλιστα είχε θιγεί ο εγωισμός μετά την ήττα στο πρωτάθλημα από την Χέρκουλες», ήταν το πρώτο σχόλιο για τα αίτια της ήττας, ενώ δεν ξεχώρισε κάποιον παίκτη του για την κακή του απόδοση, από τον οποίο θα μπορούσε να ζητήσει ευθύνες.

«Δεν είναι θέμα ενός ή δυο παικτών. Το μεγάλο πρόβλημα για εμάς είναι πως δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε τη μπάλα. Γιατί όταν τρέχεις, τρέχεις, δεν προλαβαίνεις να ξεκουράζεσαι. Και για εμάς ήταν ακόμα πιο δύσκολο γιατί δεν έχουμε ακόμα τον κατάλληλο ρυθμό».

Αναφορικά με το θέμα των τριών χαμένων βαθμών και της ψυχολογίας της ομάδας του, σχολίασε: «Για το Champions League έχουμε πει πως στόχος μας είναι να περάσουμε στους 16. Το σημαντικό είναι να βρισκόμαστε στις δυο πρώτες θέσεις τον Δεκέμβριο. Για εμάς οι δυο ανταγωνίστριες ομάδες είναι η Κοπεγχάγη και η Ρουμπίν. Και βέβαια όταν είσαι επαγγελματίας πρέπει να προχωράς».

Όσο για τον Μέσι είπε: «Δε νομίζω πως πολλοί προπονητές μπορούν να τον παίξουν μαν του μαν. Ο Μέσι βέβαια έχει την ικανότητα στην καλή ή τη κακή του μέρα να δημιουργεί πρόβλημα σε κάθε αντίπαλο».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις