Η ατζέντα της ημέρας

Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2010 09:15
UPD:10:25
A- A A+

* Διεθνής Ημέρα για την Προστασία της Ζώνης του Οζοντος η σημερινή.

* Από σήμερα έως τις 22 Σεπτεμβρίου, η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μετακίνησης, η εκστρατεία ευαισθητοποίησης των πολιτών για τη χρήση των δημόσων μέσω μεταφοράς, της χρήσης του ποδηλάτου και της πεζής κίνησης. Στη φετινή Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μετακίνησης συμμετέχουν 1.468 πόλεις. Η Ελλάδα συμμετέχει επισήμως με πέντε πόλεις: Θεσσαλονίκη, Λαμία, Πανόραμα Θεσσαλονίκης, Γιαννιτσά, Βέροια. Με ένα εισιτήριο

* Τελευταία ημέρα η σημερινή για την ανάληψη υπηρεσίας των 776 αναπληρωτών εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την κάλυψη των λειτουργικών κενών σε δομές της Ειδικής Αγωγής στην Πρωτοβάθμια και τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, για το σχολικό έτος 2010-2011. Οι πίνακες των ονομάτων είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων: www.minedu.gov.gr

* Αρχίζει σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα η χορήγηση δελτίων αγοράς βιβλίων του Οργανισμού Εργατικής Εστίας σε δικαιούχους των παροχών του, που φέτος κάνουν χρήση του μικτού προγράμματος παροχών - δηλαδή δεν συμμετείχαν στις κρουαζιέρες και το θερινό εκδρομικό πρόγραμμα του έτους 2010, δεν απεγράφησαν, ή απεγράφησαν αλλά εξαιρέθηκαν από το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού έτους 2010 λόγω εισοδηματικών κριτηρίων).

Συνολικά θα διατεθούν 140.000 δελτία αγοράς βιβλίων δαπάνης 2.240.000 ευρώ.

Τα δελτία θα διατίθενται καθημερινά, τις εργάσιμες ημέρες και μέχρις ότου εξαντληθούν από τα κατά τόπους γραφεία του Οργανισμού.

Στην Αττική οι ενδιαφερόμενοι δικαιούχοι, μπορούν να τα παραλαμβάνουν τις ώρες 8:00 - 14:00, από τα γραφεία διανομής του Ο.Ε.Ε:

Αθήνας: Πατησίων 125, Αγίου Μάρκου 11.

Περιστερίου: Θίσβης 7.

Πειραιά: Ομηρίδου Σκυλίτση 19.

Ταύρου: Τιμοθέου Ευγενικού 5.

Ελευσίνας: Χαριλάου 30.

Ν. Ιωνίας: 28ης Οκτωβρίου 42 και Αγίου Κωνσταντίνου.

Αργυρούπολης: Αργυρουπόλεως 94-96.

Χολαργού: Αγαμέμνονος 22.

Αιγάλεω: Πλαστήρα 105 και Κολοκοτρώνη 10.

Κερατσινίου: Ηρας 2.

Οι δικαιούχοι κατά περίπτωση πρέπει να προσκομίσουν δικαιολογητικά (απόσπασμα ατομικού λογαριασμούς με 100 ημέρες εργασίας το 2009, αστυνομική ταυτότητα, θεωρημένα βιβλιάρια ασθενείας, ΑΦΜ, αρχική απόφαση συνταξιοδότησης).

Μέχρι 30 Οκτωβρίου 2010, οι δικαιούχοι θα μπορούν να προμηθεύονται από συμβεβλημένα με τον Ο.Ε.Ε βιβλιοπωλεία και εκδοτικούς οίκους δωρεάν βιβλία της επιλογής τους αξίας 16 ευρώ μορφωτικού, ψυχαγωγικού περιεχομένου, φροντιστηριακά-σχολικά βοηθήματα ή άλλα, ξενόγλωσσα κ.λ.π. Δεν επιτρέπεται η αγορά σχολικών ειδών ή βιβλίων όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης.

Τα προστατευόμενα μέλη-παιδιά των δικαιούχων, δικαιούνται δελτία από την ηλικία των 4 ετών και άνω (έτος γέννησης από το 2006).

* Από σήμερα έως την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου εβδομάδα χαμηλών τιμών στα εμπορικά καταστήματα της Θεσσαλονίκης. Την «Εβδομάδα Ειδικών Χαμηλών Τιμών» διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ) και η συμμετοχή των καταστημάτων-μελών του σε αυτήν είναι προαιρετική.

* Στις Βρυξέλλες μεταβαίνει σήμερα ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, προκειμένου να συμμετάσχει στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

* Στο Παρίσι βρίσκεται σήμερα ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο οποίος θα συναντηθεί με την Γαλλίδα ομόλογό του, Κριστίν Λαγκάρντ αλλά και με διεθνείς επενδυτές. Το απόγευμα ο κ. Παπακωνσταντίνου θα βρίσκεται στη Φραγκφούρτη, όπου συναντηθεί με και τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ), Ζαν-Κλοντ Τρισέ και νωρίτερα με διεθνείς επενδυτές. Τις συναντήσεις με επενδυτές οργανώνει το Institute of International Finance (IIF). Στις συναντήσεις, τον θπουργό Οικονομικών θα συνοδεύσουν οι επικεφαλής του κλιμακίου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

* Τον Δήμο Μεσσαπίας επισκέπτεται σήμερα το πρωΐ, η υπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Τίνα Μπιρμπίλη, συνοδευόμενη από τον ειδικό γραμματέα Υδάτων Ανδρέα Ανδρεαδάκη και την ειδική γραμματέα Επιθεώρησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας Μαργαρίτα Καραβασίλη. Η υπουργός θα συναντηθεί με το Δημοτικό Συμβούλιο και εκπροσώπους του Δήμου Μεσσαπίων στο Δημαρχείο.

* Τη Θεσσαλονίκη επισκέπτεται σήμερα και αύριο ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, στο πλαίσιο της ΔΕΘ. Κατά την παραμονή του στη Θεσσαλονίκη ο κ. Κουβέλης θα συναντηθεί με κοινωνικούς φορείς, με αυτoδιοικητικά στελέχη, με τη διοίκηση της ΔΕΘ και άλλους. Το πρόγραμμα του κ. Κουβέλη στη Θεσσαλονίκη είναι το ακόλουθο:

Στη 1:30 μ.μ. άφιξη στη συμπρωτεύουσα. Στις 2 μ.μ. συνάντηση με την υποψήφια περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Ασημίνα Ξηροτύρη. Στις 4 μ.μ. συνάντηση με τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη (Εστιατόριο Απρόοπτο, στην οδό Ρογκότη). Στις 9 μ.μ. συνάντηση με τον υποψήφιο δήμαρχο Δήμου Δέλτα, Γρηγόρη Ουζούνη.

* Αρχίζει σήμερα στο Πάρκο Τρίτση στο Ιλιον και θα διαρκέσει έως και το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου το 36ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή, το οποίο διοργανώνει η Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας. Το Σάββατο στις 11:30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί Λαϊκός Αγώνας Δρόμου 5 Χιλιομέτρων με σύνθημα: «Ζωή ολόκληρη όχι με δόσεις. Όχι σε όλα τα ναρκωτικά». Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχών: [email protected], 6987-706-814 και στις οργανώσεις της ΚΝΕ. Ειδικότερα, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ, σήμερα στις 8 μ.μ. στη Θεατρική Σκηνή ΙΙ, συζήτηση για τον Σοσιαλιστικό Ρεαλισμό. Στο πάνελ θα συμμετάσχουν οι: Ελένη Μηλιαρονικολάκη, Γιάννης Σκαρπερός, Κώστας Καζάκος και συντονιστής θα είναι ο Βασίλης Κολοβός. Τη συζήτηση θα ακολουθήσει μικρό μουσικό αφιέρωμα σε Σοβιετικούς συνθέτες (Σοστακόβιτς, Προκόφιεφ και Χατζατουριάν) από τα σύνολα μουσικής δωματίου της ΚΝΕ. Στις 8:30 μ.μ. εκδήλωση με θέμα τη συμβολή του σοσιαλισμού στην υπόθεση της απελευθέρωσης των γυναικών από την εκμετάλλευση και τη διπλή καταπίεση. Η προσφορά της σοσιαλιστικής επανάστασης και οικοδόμησης θα παρουσιαστεί μέσα από το έργο Σοβιετικών λογοτεχνών, μέσα από κείμενα των Μαξίμ Γκόρκι, Αλεξέι Τολστόι, Τσινγκίζ Αϊτμάτοφ και Ιλία Ερενμπουργκ. Τέλος σήμερα θα πραγματοποιηθεί και εκδήλωση με ένα χρονικό των απεργιακών μαχών όλων των προηγούμενων μηνών και της συμβολής των κομμουνιστών σε αυτές.

* Στις 9 π.μ. έως τη 1 μ.μ. στην Πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα, θα βρίσκεται κινητή μονάδα αιμοληψίας του Περιφερειακού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών και του Νοσοκομείου Αγίου Ανδρέας για την εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει ο Δημοτικός Οργανισμός Υγείας-Πρόνοιας του Δήμου Πατρέων σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Πατρών και τους τοπικούς συλλόγους. Στο χώρο παράλληλα θα διανέμεται και ενημερωτικό φυλλάδιο ευαισθητοποίησης των συμπολιτών μας για την εθελοντική προσφορά αίματος.

* Στις 9 π.μ. έως τη 1 μ.μ. έξω από τα γραφεία του Πολιτιστικού Συλλόγου Εσταυρωμένου, απέναντι από το πάρκινγκ ΤΕΙ Ηρακλείου θα βρίσκεται η Κινητή Μονάδα Μαστογράφου της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηρακλείου. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενες, μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο Αγροτικής Ανάπτυξης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηρακλείου στα τηλέφωνα 2813400374 - 375 ή στο τηλέφωνο 6976-793-308, υπεύθυνη η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Παπαμώρου.

* Στις 9:15 π.μ. στο κτίριο Justus Lipsius στις Βρυξέλλες η άφιξη των αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων στο πλαίσιο της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

* Στις 10 π.μ. στο κτίριο Justus Lipsius στι Βρυξέλλες, συνάντηση των αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

* Στις 10 π.μ. περιοδεία του υποψηφίου δημάρχου Αθήνας και μέλους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Νίκου Σοφιανού, στα εμπορικά καταστήματα των οδών Κατεχάκη και Πραντούνα.

* Στις 10:30 π.μ. στο κτίριο Justus Lipsius στι Βρυξέλλες, η έναρξη της πρώτης συνόδου εργασιών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

* Στις 10:30 π.μ. λήγει η κατάληψη που ξεκίνησε νωρίς το πρωΐ στο υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας ο Σύλλογος των εργαζομένων στο υπουργείο που ασχολείται με θέματα αγοράς και καταναλωτή. Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για την απόφαση της κυβέρνησης να μεταφερθεί η γενική Γραμματεία Καταναλωτή στο υπουργείο Εργασίας.

* Στις 11 π.μ. στο Προεδρικό Μέγαρο, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, θα δεχθεί του νέους πρέσβεις της Ιαπωνίας, Hiroshi Toda, της Ουκρανίας, Volodymir Sbkurov, της Δημοκρατίας της Ινδίας, Tsewang Topden και της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Βραζιλίας, Oto Agripino Maia, οι οποίοι θα επιδώσουν τα Διαπιστευτήριά τους.

* Στις 11 π.μ. στο υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (Αριστοτέλους 17, Αθήνα) συνέντευξη Τύπου της νέας πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου υπό τον Ανδρέα Λοβέρδο.

* Στις 11 π.μ. δενδροφύτευση στη Χανιώτη με αφρομή την Παγκόσμια Ημέρα του Οζοντος διοργανώνει η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία, σε συνεργασία με τη Νομαρχία και τον Δήμο Παλλήνης Χαλκιδικής. Μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από τη Χαλκιδική, όλη τη Βόρεια Ελλάδα και Ολυμπιονίκες θα λάβουν μέρος στη δενδροφύτευση. Η συμβολική αυτή δενδροφύτευση εντάσσεται μέσα στο πρόγραμμα της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας "Αναδάσωση & Αθλητισμός", υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων και της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

* Στις 11:30 π.μ. στο Λύκειο Μεσσαπίων η υπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Τίνα Μπιρμπίλη, θα παρουσιάσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα μέτρων για τη διαχείριση του περιβαλλοντικού κινδύνου στην περιοχή της Μεσσαπίας.

* Στις 11:30 π.μ. στην Ενωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου (Ακαδημίας 23) η παρουσίαση έρευνας του περιοδικού "Monthly Review" και της εταιρείας δημοσκοπήσεων VPRC με θέμα: "Προβλήματα του στρατιωτικού προσωπικού των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων".

* Στις 12 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο «Τιτάνια» (Πανεπιστημίου 52) η ΓΣΕΕ παρουσιάζει την ετήσια έκθεση του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ για την ελληνική οικονομία και την απασχόληση. Η έκθεση για την Ελληνική Οικονομία και την Απασχόληση, τεκμηριώνει με επιστημονικό τρόπο την πρόταση της Συνομοσπονδίας, για ένα μείγμα οικονομικής πολιτικής, που θα εξασφαλίζει την ανάπτυξη, την απασχόληση, την ενίσχυση και διεύρυνση των οικονομικών, ασφαλιστικών και εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζομένων και θα τοποθετεί, τον άνθρωπο και τις ανάγκες του, πάνω από τις αγορές και τα κέρδη.

* Στις 12 το μεσημέρι στο υπουργείο Εξωτερικών (Βασ. Σοφίας) συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Περιφερειών (ΠΟΣΥΠ) που αντιδρά στις μετατάξεις των υπαλλήλων στο πλαίσιο του σχεδίου «Καλλικράτης». Στην κινητοποίηση συμμετέχει και η ΑΔΕΔΥ.

* Στις 12 το μεσημέρι στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης συνάντηση του Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, Ευγένιου, με τη νομάρχη Ηρακλείου, Βαγγελιώ Σχοιναράκη-Ηλιάκη.

* Στις 2 μ.μ. στο συνεδριακό κέντρο της Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), «Νικόλαος Γερμανός», Περίπτερο 8, αίθουσα Α, συνέντευξη Τύπου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

* Στις 3:30 μ.μ στο κτίριο Justus Lipsius στι Βρυξέλλες, η έναρξη της δεύτερης συνόδου εργασιών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

* Στις 4:30 μ.μ. στο κτίριο Justus Lipsius στι Βρυξέλλες, συνεντεύξεις Τύπου του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και των εθνικών αντιπροσωπειών.

* Στις 6 μ.μ. συνάντηση του υφυπουργού Εξωτερικών, Σπύρπου Κουβέλη με τον υφυπουργό Οικονομίας της Γερμανίας, Δρα Bernd Pfaffenbach. Κατά τη συνάντηση, αναμένεται να συζητηθούν θέματα που αφορούν στην ενίσχυση των διμερών οικονομικών και εμπορικών σχέσεων, καθώς και την προώθηση του διαλόγου μεταξύ των οικονομικών και εμπορικών φορέων Ελλάδας - Γερμανίας.

* Στις 7:30 μ.μ. επίσκεψη του υποψήφιου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτη Ψωμιάδη στον Δήμο Παύλου Μελά. Ο κ. Ψωμιάδης θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στο Κέντρο Πολιτισμού Σταυρούπολης (Λαγκαδά 221).

* Στις 8 μ.μ., στην Πλατεία Εργατικών κατοικιών στο Μαρούσι, η θεατρική παράσταση "Ο Μέγας Αλέξανδρος και καταραμένο φίδι" που διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου. Μια ευφάνταστη θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, που συνδυάζει το θέατρο σκιών με το κλασικό θέατρο, καθώς οι φιγούρες και οι ηθοποιοί θα εναλλάσσονται, θα συνομιλούν και θα συμπράττουν σε ένα λαϊκό θέαμα γεμάτο μουσική, χιούμορ, σάτιρα, μηνύματα και σχόλια για την κοινωνικοπολιτικοοικονομική κατάσταση της χώρας. Μια αναβίωση της κλασσικής ιστορίας μέσα από μια σύγχρονη ματιά, χωρίς όμως να αλλοιώνονται τα παραδοσιακά στοιχεία. Το έργο βασίζεται σε μια ιδέα του Μιχάλη Σδούγκου, ο οποίος το σκηνοθετεί, σε διασκευή κειμένου του Κ. Πασσά και μουσική του Δ. Παναρετάκη, σκηνογραφική & ενδυματολογική επιμέλεια Θ. Μανίκα, χορογραφία της Στ. Αλτιπαρμάκη και φωτογραφία της Ε. Ψαρρά. Παίζουν με σειρά εμφάνισης: Κ. Πασσάς, Ν. Παπανικολάου, Δ. Μικιός, Στ. Λαγκάδας. Είσοδος ελεύθερη.

* Στις 8:30 μ.μ. στην Πλατεία Νεράϊδας στον Πειραιά, πρόγραμμα αφιερωμένο στο μελοποιημένο έργο του ποιητή των θαλασσών, Νίκου Καββαδία, από τον Θάνο Μικρούτσικο, με αφορμή τον εορτασμό των 100 χρόνων από τη γέννηση του ποιητή. Μαζί του ο Γιάννης Κούτρας, ο πρώτος ερμηνευτής του έργου-σταθμός «Σταυρός του Νότου» αλλά και ο Χρήστος Θηβαίος ο οποίος έχει συνδέσει στενά την μουσική του διαδρομή με τον Θάνο Μικρούτσικο. Τους τρεις καλλιτέχνες συνοδεύει ορχήστρα με εκλεκτούς μουσικούς: Θύμιος Παπαδόπουλος (πνευστά), Δημήτρης Σινογιάννης (κιθάρες), Χρήστος Βογιατζής (μπάσο), Ακης Γαβαλάς (τύμπανα). Την εκδήλωση διοργανώνει η Νομαρχία Πειραιά. Είσοδος για το κοινό ελεύθερη.

* Στις 9 μ.μ. στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη, η θεατρική παράσταστη «Το γάλα» του Βασίλη Κατσικονούρη, στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Πέτρας. Σκηνοθεσία: Αννα Βαγενά. Με την Αννα Βαγενά και τον Δημήτρη Πατσή. Παραγωγή: Θέατρο Μεταξουργείο.

* Στις 9:30 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλέξανδρος (Εθνικής Αμύνης 1, Θεσσαλονίκη) A Priori & Friends (στη μνήμη του Γιώργου Κωνσταντινίδη) στο πλαίσιο της 8ης Συνάντησης Τζαζ και Δημιουργικής Μουσικής έως τις 25 Σεπτεμβρίου, που διοργανώνει το ΚΕΠΟΘΕ της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης και ο Σύλλογος Φίλων Τζαζ και Δημιουργικής Μουσικής.

* Στις 10 μ.μ. έως τις 7 η ώρα το πρωΐ της Παρασκευής 17/9, διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της γέφυρας της Λεωφόρου Αθηνών (ρεύμα από Κόρινθο προς Αθήνα), λόγω εργασιών επισκευής της μεταλλικής γέφυρας του ανισόπεδου κόμβου στη συμβολή της Λεωφόρου Αθηνών (Καβάλας) με τη Λεωφόρο Κηφισού. Σύμφωνα με το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, οι εργασίες θα εκτελεστούν στο κάτω μέρος της μεταλλικής γέφυρας στο πρώτο άνοιγμά της προς την πλευρά της Αθήνας και για τον σκοπό αυτών των εργασιών, θα απαιτηθεί η σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας σε διάφορες λωρίδες κυκλοφορίας, οι οποίες διέρχονται κάτω από το συγκεκριμένο άνοιγμα, καθώς επίσης και πάνω στη γέφυρα στον κλάδο της από Κόρινθο προς Αθήνα. H κυκλοφορία των οχημάτων πάνω στη γέφυρα της Λεωφόρου Αθηνών με κατεύθυνση από Αθήνα προς Κόρινθο θα διεξάγεται κανονικά.

* Στις 11 μ.μ. το Πολιτιστικό Κέντρο Αλέξανδρος (Εθνικής Αμύνης 1, Θεσσαλονίκη) Urban Clay το πλαίσιο της 8ης Συνάντησης Τζαζ και Δημιουργικής Μουσικής έως τις 25 Σεπτεμβρίου, που διοργανώνει το ΚΕΠΟΘΕ της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης και ο Σύλλογος Φίλων Τζαζ και Δημιουργικής Μουσικής.

* Στις 12 τα μεσάνυχτα αίρεται η επιβολή πλαφόν στην τιμή πώλησης της βενζίνης.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή