Στο εκλογικό κέντρο Ψωμιάδη ο Αντώνης Σαμαράς

Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2010 11:00
UPD:13:12
A- A A+

Τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά υποδέχθηκε το πρωί της Παρασκευής στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού του, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Μετά την υποδοχή έξω από το εκλογικό κέντρο, στην οδό Βασιλέως Γεωργίου 16 ακολούθησε σύσκεψη στο γραφείο του κ. Ψωμιάδη, παρουσία στενών συνεργατών του. Τον κ. Σαμαρά συνόδευαν ο γραμματέας της κεντρικής επιτροπής του κόμματος Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο γραμματέας οργανωτικού της ΝΔ Μανώλης Αγγελάκας κ.α.

«Ο ενθουσιασμός που υπάρχει σήμερα εδώ "φωτογραφίζει" την αγάπη και τον ενθουσιασμό του κόσμου για μια πρώτη πετυχημένη θητεία περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, που είναι η ελπίδα για ένα αύριο δυναμικό, με ανάπτυξη, που λέγεται Παναγιώτης Ψωμιάδης», τόνισε στις δηλώσεις του ο κ. Σαμαράς, επισημαίνοντας ότι «αυτό προκύπτει από τα μέχρι τώρα πεπραγμένα, ενός ανθρώπου που έδωσε τον εαυτό του, τα πάντα του, δίπλα στον απλό τον κόσμο».

«Αυτή η εικόνα του ανθρωποκεντρικού πολιτικού εμπνέει τον κόσμο και στη Θεσσαλονίκη και σε ολόκληρη την κεντρική Μακεδονία είναι αυτό το οποίο θα είναι η έμπνευση και το έναυσμα για να δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη, ενωμένοι, δυνατοί για να δούμε την επιτυχία που μας αξίζει και ως παράταξη, αλλά και προσωπικά του Παναγιώτη», πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Από την πλευρά του, ο κ. Ψωμιάδης αφού πρώτα ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΝΔ για τη στήριξη και τη συνεργασία, τόνισε: «Προσωπικά, είμαι από αυτούς που ενώνουν και δεν διχάζουν. Για μένα, η ενότητα είναι υπεράνω προσωπικών απόψεων και προσώπων».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή